- 5 Mayıs 2025
- 40
- -3
- 1
- Konu Sahibi deliriyorummm
-
Haklısın işte bende bunun farkında olduğum için yardım istiyorum sanıyor musun ki uyuya biliyoruummmNasıl yargılamayalım adam evli evli@!!
Eğer yeni bir üye evli erkekle beraberim diye konu açmışsa fake konudur hiç şaşmıyor. O yüzden kılıçlarınızı kuşanmadan önce bu arkadaşa prim vermemenizi tavsiye ederim hanımlar. Böyle en az 100 kişi gelmiştir siteye.Kızlar
evli bir erkekten hoşlanıyorum ve hatta ilişkimiz var belki de hoşlanmıyorum bilmiyorum her anlamda kötü hissediyorum ama yapmaktan da geri durmuyorum
Lütfen beni kurtarır mısınız
Anlatacak kimsem yok takdir edersin ki derdim dikkat çekmek değil sadece hafiflemek istiyorum artıkEğer yeni bir üye evli erkekle beraberim diye konu açmışsa fake konudur hiç şaşmıyor. O yüzden kılıçlarınızı kuşanmadan önce bu arkadaşa prim vermemenizi tavsiye ederim hanımlar. Böyle en az 100 kişi gelmiştir siteye.
En son böyle konu açan yeni üye konuyu chatgptye yazdırmıştı ve “sizi kandırdım gerizekalılar hepiniz inanıp linç ettiniz” diyip chatgptden ekran görüntüsü atmıştı. O yüzden ikileAnlatacak kimsem yok takdir edersin ki derdim dikkat çekmek değil sadece hafiflemek istiyorum artık
Yargılayalım diye yeni hesap açmış adeta. Çekirdek yiyen görselim burada
Neyi merak ediyorsan sor dürüst olacağımEn son böyle konu açan yeni üye, konuyu chatgptye yazdırmıştı ve sizi kandırdım gerizekalılar hepiniz inanıp linç ettiniz diyip chatgptden ekran görüntüsü atmıştı. O yüzden ikile
Ayhh kıyamisuHaklısın işte bende bunun farkında olduğum için yardım istiyorum sanıyor musun ki uyuya biliyoruummm
Dikkatimi çektiğinde evli olduğunu bilmiyordum ki duygusal anlamda da yaklaşmamıştım sonradında büyüsüne kapıldımKonuştuğunuz adamın her gece karısıyla birlikte aynı yatakta uyumasını bilmek nasıl bir duygu? Dünyada erkek mi kalmadı da evli bir adam dikkatinizi çekti? Hiç mi kendinize saygınız yok da ikinci kadın olmayı kabullendiniz?
İnanma hakkın mevcut tabikiYalnız burada hep fake soru açan ve bir türlü mention beceremeyen eşgali ben biliyorum. Kendini ele veriyorsun.
İnanma hakkın mevcut tabiki
Ay kimmiş? Bir de hiç emek vermemiş konuya. Geçen böyle konu açan kişi chatgptye uzun uzun süslü cümlelerle yazdırmıştı konuyu. Bu uğraşmamış bileYalnız burada hep fake soru açan ve bir türlü mention beceremeyen eşgali ben biliyorum. Kendini ele veriyorsun.
Kagıt üstünde evlidir o çocuk için katlanıyorlardır ve asla birlikte olmuyorlardırhiç kıyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?