Lütfen yargılamayın

Kızlar
evli bir erkekten hoşlanıyorum ve hatta ilişkimiz var belki de hoşlanmıyorum bilmiyorum her anlamda kötü hissediyorum ama yapmaktan da geri durmuyorum
Lütfen beni kurtarır mısınız
Eğer yeni bir üye evli erkekle beraberim diye konu açmışsa fake konudur hiç şaşmıyor. O yüzden kılıçlarınızı kuşanmadan önce bu arkadaşa prim vermemenizi tavsiye ederim hanımlar. Böyle en az 100 kişi gelmiştir siteye.

Anlatacak kimsem yok takdir edersin ki derdim dikkat çekmek değil sadece hafiflemek istiyorum artık

Anlatacak kimsem yok takdir edersin ki derdim dikkat çekmek değil sadece hafiflemek istiyorum artık
En son böyle konu açan yeni üye konuyu chatgptye yazdırmıştı ve “sizi kandırdım gerizekalılar hepiniz inanıp linç ettiniz” diyip chatgptden ekran görüntüsü atmıştı. O yüzden ikile

Dikkatimi çektiğinde evli olduğunu bilmiyordum ki duygusal anlamda da yaklaşmamıştım sonradında büyüsüne kapıldım

Yalnız burada hep fake soru açan ve bir türlü mention beceremeyen eşgali ben biliyorum. Kendini ele veriyorsun.
Ay kimmiş? Bir de hiç emek vermemiş konuya. Geçen böyle konu açan kişi chatgptye uzun uzun süslü cümlelerle yazdırmıştı konuyu. Bu uğraşmamış bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…