Lütfen yargılamayın

Dikkatimi çektiğinde evli olduğunu bilmiyordum ki duygusal anlamda da yaklaşmamıştım sonradında büyüsüne kapıldım
Ah tabi en büyük aşkı evli erkekle ilişkisi olan kadınlar yaşadığı için o büyüden kopmak cok zor oluyor. Böyle ağlamalı, sızlamalı efsane aşklar hep metres olunca yaşanıyor. Biz normal insanlar anlayamayız sizi. 🥲

Ah tabi en büyük aşkı evli erkekle ilişkisi olan kadınlar yaşadığı için o büyüden kopmak cok zor oluyor. Böyle ağlamalı, sızlamalı efsane aşklar hep metres olunca yaşanıyor. Biz normal insanlar anlayamayız sizi. 🥲
Aslında öyle bir ilişkimiz yok gezmeli tozmalı ben sadece onu iyi bir performans göstereceği için seçmiştim ki böyle de ilerliyordu sonra ben galiba hoşlanmaya başladım alışkanlık oldu

Kızlar
evli bir erkekten hoşlanıyorum ve hatta ilişkimiz var belki de hoşlanmıyorum bilmiyorum her anlamda kötü hissediyorum ama yapmaktan da geri durmuyorum
Lütfen beni kurtarır mısınız
Elimde şansınıza sizin durumunuza ve konunuza uygun bir film sahnesi mevcut:

Gel diyince geliyor aynı yerde çalışıyoruz sabahtan akşama kadar beraberiz
Evli bir erkek nasıl oluyor da böyle 7/24 hizmetinizde oluyor? Tamam, evli erkeklerle birlikte olan bir ton ahlaksız kadın var da, sizin bu hikaye geceyarısı bir heyecan yaşamak adına uydurulmuş gibi.

Mesela dün pazardı ve insan ailesi ile vakit geçirir o kalkıp yanıma gelmişti
Vay anasini ya aşka bak, buyusune kapildigin kadar varmis. Dusun ailesine vakit ayirmayan bir hirbo, geliyor senle sevisiyor, resmen hayal dunyasindasin.

Cok mutluda ediyordur, kesin.

Back
X