Lütfen yargılamayın

Çok çelişkili verdiğiniz detaylar. Daha önce yazdığınız yorumlara da baktım bizimle dalga geçtiğinizi düşünüyorum. Şiddetin şakası falan olmaz!

Şöyle bir baktımda siz gerçekseniz yaptıklarınız normal değil , aileniz vs nerede? 24 yaşındasınız asker ve sizi uzun periyotlarla gören bir manyaktan eşim diye bahsedip hamile kalmaya çalışıyorsunuz adam eski karısını neredeyse öldüdüyormuş üstelik. Siz kocam diyorsunuz ama o ablasına dahi sevgilim demiyor sizin için eğer gerçekseniz kendinize gelin . Bu ne böyle normal değil yaptıklarınız, bu adamdan kaçın ve yardım mı alırsınız ne yaparsınız bilmem ama bir de çocuk sahibi olup onun da hayatını mahvetmeyin
Kınamayın bizzat böyle bir arkadaşım var evli adamla görüşebilmek için ki 5 aydır sevgili eşi basıyor bunları adam çocukları üstüne kuran basıyor ona rağmen kız kredi çekiyor aynı otelde kalıyorlar ailesine dava açıyor bin türlü olay okulu felan bırakıyor yani Allah ıslah etsin diyin geçin

Eski konularında evli ve hamilelik şüphesi varken ilaç içip intihar ettiğini bu yüzden hastaneye yattığını, çıkınca koşa koşa yine korunmasız ilişkiye girdiğini yazmışsın. Ne anlatmaya çalışıyorsun sen trol olduğunu düşünüyorum ama kadına şiddet konusu dalga konusu yapılamayacak kadar hassas bir konu...

Back
X