Lütfen yaşayıp sağlıklı doğuran varsa yardımcı olabilir mi monokoryonik monoamyotik ikizzz

Ozlemyilmazzz

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2020
74
27
18
25
Normm yolla ikiz gebeyim tek yumurta ikizi monomono ikizler surekli kanamam oluyo leke ile basliyo sonra cogaliyo sonra duryyo bidaha basliyo daha cuma gunu kontroldeydm hcbisrn yoktu 2 hfta snra 2li taramaya cagrdi kanamn cok olursa gel dedi artk sıkıldm bu durumdan çok yoruldum ikinci gebeligim birinci gebeligimde bebegimin 9 hftada kalbi durmustu boyle yasayip saglkli doguran varmi ?

mono mono demen için erken
ikiz gebelikte çoğumuz kanama yaşadık
kesiliyorsa kanama dert etme
ilk ikisinde koştum gittim doktora sonra kendim alıştım
ağrı sancı pelte yok ise yerleşme kanaması o
milletin bir embriyosu tutunurken bizim içimizde 2 tanesi tutunmak için savaşveriyor
buda kılcal damarlarda kanamaya sebep oluyor

Ben demedm doktor dedi tek kese oldugunu mono oldugunu 9 haftada ayrica bugun kocaman bir parca dusurdum.amlbulansla geldm hastaneye ama bebeklerm cok sukur iyler hala kanamam devam ediyo yatirdilar takipteym dua edin lutfen koskocaman et parcasi dustu kipkirmizi hala etkisindeym

Sizin nasil ikizmi tekmi ciftmi dogdularmi nasl gidiyor acba

Geçmiş olsun.
Bende cumartesi gecesi açık pembe ve kahverengi leke üzerine acile gidip iki kese gördüm ama sevinemedim bile düşük riskin var dedi doktor.
Hafif hafif sildikçe geliyor hala kahverengi leke, kendi doktorum endişelenecek bir durum yok dedi.
Bugün gideceğim kontrole ama korkuyorum, ikizler çoğunlukla böyle kanamalı geçiyormuş sanırım

Hic korkma cnm ben kocaman et parcasi dusurdum ama suan bebeklerm benimle hastanede yatiyorum suanlk bi sorun gorunmyor kanmam da kesildi gibi

Hic korkma cnm ben kocaman et parcasi dusurdum ama suan bebeklerm benimle hastanede yatiyorum suanlk bi sorun gorunmyor kanmam da kesildi go
22 haftalık hamileyim ben
Tek yumurta
Mono mono sanıyorduk
Mono dio oldular
Banada bugun arada ince bir zar var dediler ama.cok ince dedi umarim mono degldr degl gbi dedi doktor

Hic korkma cnm ben kocaman et parcasi dusurdum ama suan bebeklerm benimle hastanede yatiyorum suanlk bi sorun gorunmyor kanmam da kesildi gibi
Ya çok geçmiş olsun, sen kaçıncı haftadasın?
Bana da bugün normal dedi doktorum, tüp bebeklerde beklediğimiz bir durum dedi.
Bebeklerin keseleri yukarıdaydı bu çok güzel bir şey dedi.
Nasip bayramdan sonra kalp atışı duymaya gidicez.

Hic korkma cnm ben kocaman et parcasi dusurdum ama suan bebeklerm benimle hastanede yatiyorum suanlk bi sorun gorunmyor kanmam da kesildi go

Banada bugun arada ince bir zar var dediler ama.cok ince dedi umarim mono degldr degl gbi dedi doktor
zar varsa incesi kalını olmaz var demektir
çok taktın kafayı sen bu zar işine zarsızda doğuyorlar zarlıda allah ömür verdiyse

Insallh canim ya suanlk iyizz haatanedeyz halen bugunde cikarmadi
stress zar olup olmamasından daha zararlı şu an bebeklerin için lütfen sakin kalmaya çalış ve lütfen ama lütfen girme internet ve forumlara iyi düşün bebeklerini düşün doğduklarını kucağına aldığını düşün bol su iç şimdiden başla kanama da iyi gelecek protein ağırlıklı beslen hemen şu andan itibaren başla

Tm cnm cok sagol iciyorum su bol bol sivi takviyeside veryolar gunde ikitane kocamaan kanaammda durdu

Bn 11+4 cnm iyiz bizde cok sukur bnm nrml yolla oldu seninki nasl ikizler tekmj ciftmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…