- 12 Nisan 2020
- 74
- 27
- 18
- 25
- Konu Sahibi Ozlemyilmazzz
-
Ben demedm doktor dedi tek kese oldugunu mono oldugunu 9 haftada ayrica bugun kocaman bir parca dusurdum.amlbulansla geldm hastaneye ama bebeklerm cok sukur iyler hala kanamam devam ediyo yatirdilar takipteym dua edin lutfen koskocaman et parcasi dustu kipkirmizi hala etkisindeymmono mono demen için erken
ikiz gebelikte çoğumuz kanama yaşadık
kesiliyorsa kanama dert etme
ilk ikisinde koştum gittim doktora sonra kendim alıştım
ağrı sancı pelte yok ise yerleşme kanaması o
milletin bir embriyosu tutunurken bizim içimizde 2 tanesi tutunmak için savaşveriyor
buda kılcal damarlarda kanamaya sebep oluyor
Sizin nasil ikizmi tekmi ciftmi dogdularmi nasl gidiyor acbamono mono demen için erken
ikiz gebelikte çoğumuz kanama yaşadık
kesiliyorsa kanama dert etme
ilk ikisinde koştum gittim doktora sonra kendim alıştım
ağrı sancı pelte yok ise yerleşme kanaması o
milletin bir embriyosu tutunurken bizim içimizde 2 tanesi tutunmak için savaşveriyor
buda kılcal damarlarda kanamaya sebep oluyor
22 haftalık hamileyim benSizin nasil ikizmi tekmi ciftmi dogdularmi nasl gidiyor acba
Anldm cnm insallh benimde degisir ya22 haftalık hamileyim ben
Tek yumurta
Mono mono sanıyorduk
Mono dio oldular
Hic korkma cnm ben kocaman et parcasi dusurdum ama suan bebeklerm benimle hastanede yatiyorum suanlk bi sorun gorunmyor kanmam da kesildi gibiGeçmiş olsun.
Bende cumartesi gecesi açık pembe ve kahverengi leke üzerine acile gidip iki kese gördüm ama sevinemedim bile düşük riskin var dedi doktor.
Hafif hafif sildikçe geliyor hala kahverengi leke, kendi doktorum endişelenecek bir durum yok dedi.
Bugün gideceğim kontrole ama korkuyorum, ikizler çoğunlukla böyle kanamalı geçiyormuş sanırım
Hic korkma cnm ben kocaman et parcasi dusurdum ama suan bebeklerm benimle hastanede yatiyorum suanlk bi sorun gorunmyor kanmam da kesildi goGeçmiş olsun.
Bende cumartesi gecesi açık pembe ve kahverengi leke üzerine acile gidip iki kese gördüm ama sevinemedim bile düşük riskin var dedi doktor.
Hafif hafif sildikçe geliyor hala kahverengi leke, kendi doktorum endişelenecek bir durum yok dedi.
Bugün gideceğim kontrole ama korkuyorum, ikizler çoğunlukla böyle kanamalı geçiyormuş sanırım
Banada bugun arada ince bir zar var dediler ama.cok ince dedi umarim mono degldr degl gbi dedi doktor22 haftalık hamileyim ben
Tek yumurta
Mono mono sanıyorduk
Mono dio oldular
Ya çok geçmiş olsun, sen kaçıncı haftadasın?Hic korkma cnm ben kocaman et parcasi dusurdum ama suan bebeklerm benimle hastanede yatiyorum suanlk bi sorun gorunmyor kanmam da kesildi gibi
zar varsa incesi kalını olmaz var demektirHic korkma cnm ben kocaman et parcasi dusurdum ama suan bebeklerm benimle hastanede yatiyorum suanlk bi sorun gorunmyor kanmam da kesildi go
Banada bugun arada ince bir zar var dediler ama.cok ince dedi umarim mono degldr degl gbi dedi doktor
Insallh canim ya suanlk iyizz haatanedeyz halen bugunde cikarmadizar varsa incesi kalını olmaz var demektir
çok taktın kafayı sen bu zar işine zarsızda doğuyorlar zarlıda allah ömür verdiyse
stress zar olup olmamasından daha zararlı şu an bebeklerin için lütfen sakin kalmaya çalış ve lütfen ama lütfen girme internet ve forumlara iyi düşün bebeklerini düşün doğduklarını kucağına aldığını düşün bol su iç şimdiden başla kanama da iyi gelecek protein ağırlıklı beslen hemen şu andan itibaren başlaInsallh canim ya suanlk iyizz haatanedeyz halen bugunde cikarmadi
Tm cnm cok sagol iciyorum su bol bol sivi takviyeside veryolar gunde ikitane kocamaan kanaammda durdustress zar olup olmamasından daha zararlı şu an bebeklerin için lütfen sakin kalmaya çalış ve lütfen ama lütfen girme internet ve forumlara iyi düşün bebeklerini düşün doğduklarını kucağına aldığını düşün bol su iç şimdiden başla kanama da iyi gelecek protein ağırlıklı beslen hemen şu andan itibaren başla
Bn 11+4 cnm iyiz bizde cok sukur bnm nrml yolla oldu seninki nasl ikizler tekmj ciftmiYa çok geçmiş olsun, sen kaçıncı haftadasın?
Bana da bugün normal dedi doktorum, tüp bebeklerde beklediğimiz bir durum dedi.
Bebeklerin keseleri yukarıdaydı bu çok güzel bir şey dedi.
Nasip bayramdan sonra kalp atışı duymaya gidicez.
Çift kese var bizde, şükür kritik süreci atlatmana az kalmış 3 aydan sonra daha rahat oluyor diyorlar ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmem amaBn 11+4 cnm iyiz bizde cok sukur bnm nrml yolla oldu seninki nasl ikizler tekmj ciftmi
Ikizlerde tam tersi buyudukce risk artyo ama insallh saglkla kucagimiza aliriz hepmiz rabbm korusun hepsiniÇift kese var bizde, şükür kritik süreci atlatmana az kalmış 3 aydan sonra daha rahat oluyor diyorlar ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmem ama
Yaa.. rabbim acılarını göstermesin inşallah sağ Salim kucağımıza alırız kuzularımızıIkizlerde tam tersi buyudukce risk artyo ama insallh saglkla kucagimiza aliriz hepmiz rabbm korusun hepsini
Amn canm dua dua dua baska bse gelmyo elmzdenYaa.. rabbim acılarını göstermesin inşallah sağ Salim kucağımıza alırız kuzularımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?