Lütfen yeni üyelikler direk gelip bdv'de konu açamasın

Sizce yeni üyelerin konu açması icin belli şartlar olmali mi?

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

demlicaykeyfi

Ve dünya bir çölse durma. Seraba su getir.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
8.810
12.560
Merhaba,
Şu yeni üyelerin gelip direk bdv'de konu açamamasi icin bir duzenleme getirilemez mi?
Gercekten rahatsiz edici oluyor. Herhalde insanlar can sıkıntisından gelip hayali senaryolarini hop bdv'ye aktariyorlar. Konu acabilmek icin belli sayida mesaj yazmak gerekse mesela? Veya belli bir sure uyeligi olmasi gerekse? Gunu gunune uyeligi alip solugu da bdv'de alip hayal urunu senaryolarini anlatamasalar?
İyi olmaz miydi o_O

İnsanın bir derdi sıkıntısı oluyor, o an forumu gorup derdini anlatmak, yardım alabilmek için uye oluyor. Ne denilecek sen derdini 3gun sonra anlat mı denilecek ya da sen önce bir 100 tane falan mesaj yaz öyle derdini anlat mı denilecek? Fake uyeler yuzunden gercekten sıkıntısı olan kişiler neden magdur edilsin ki?
Bir de benim anlamadığım fake uye gelse konu açsa size ne zararı oluyor? Gülüp geçin. Hatta ben eğleniyorum bile.

Goruslerinizi paylastiginiz icin tesekkurler kizlar. Benim de gorusum boyle işte, ilk mesajimdaki gibi =)

Tek istediğim noktası ve virgülü bol olan, okumak için cebelleşmeyeceğimiz konular olması..
Ki bunu sadece yeni üyeler değil çoğu kişi yapıyor. Yazım kurallarına dikkat eden yeni üyeler de var ama.. Hayali senaryolar zaten belli ediyor kendini.. Biz de ona göre muamele ediyoruz :p

Baktim da, siz de yeni uye olur olmaz bdv'ye dert konusu acmissiniz?
Neden?
Baskasina gelince acamasin, goremesin diyoruz, ama kendimize gelince...
Lutfen su forumu ve bdv'yi takinti yapmayalim artik. Burasi sanal bir ortam. Her 10 konudan en az 1 tanesi yalan olsa ne yazar? Niye bu kadar abartiyorsunuz ki?
Insanlar bu foruma, hele de bdv'yi goren zaten 'aman bana da bir care bulurlar belki' diye uye oluyor, hemen de konu aciyor. Cok normal. Kimse buraya babasi icin hayir yapmaya uye olmuyor degil mi? "Bugun kimin derdine care olsam" diye uye olan yoktur herhalde.
Konunun gercekligine inanmadiysaniz yorum yapmazsiniz, olur biter. Ben de oyle yapiyorum. En fazla yonetime bildirirsiniz. Her acilan konuya "fake" denmesi de benim derdim bu forumda. Oyle hayatlar var ki, suraya ceyregini yazan yalanci cikiyor, bir de burada rahatsiz ediliyor yalan da yalan diye. Bu kadar dar goruslu de olmayalim, hayat bizim dunyamizdan ibaret degil.
Velhasili, ben konuya katilmiyorum, aciklamam da bu.

Gerek yok.. Herkes 5 konudan 3üne fake diye yorum yapmazsa hiç de sorun olmaz. Fake oldugunu düşünüyorsanız bile yorum yapmayın fake konu açan adamın amacı zaten yorum toplayıp ilgi çekmek. Bunun haricinde fake olmadığı halde fake diye dillendirilen konuların haddi hesabı yok.

Millet buraya derdini yazıp rahatlamak için üye oluyor onlar için bekleme süresi koymak haksızlıktan başka bir şey değil.

İşte kk'da fake konulardan rahatsiz olmayan uyelerin sanki yonetici benmisim ve yeni bir kural koymusum gibi yazma şekilleri...
Tamam arkadaslar sakin olun ben sadece dusuncemi belirttim. Baska bir yetkim yok :-)

Vallahi ben rahatsızım evet, boşu boşuna insanların vakitlerini aldıkları yetmezmiş gibi aklımızı kurcalamaları ve duygularımızı suistimal etmeleri de yanlarına kar... Ne yazık ki, böyle bir kural koyulsa bile fake üyelerin önüne geçilebileceğine ihtimal vermiyorum çünkü; bu forumda kadın sandığımız ve uzun süredir aramızda dolaşan erkekler de gördük, kendi vefatını ilan edeni de...

Velhasıl üyelik tarihi ve sayısı her zaman üyenin gerçek olduğunun kanıtı değil. O yüzden başa gelen çekilir bacım.

Vallahi ben rahatsızım evet, boşu boşuna insanların vakitlerini aldıkları yetmezmiş gibi aklımızı kurcalamaları ve duygularımızı suistimal etmeleri de yanlarına kar... Ne yazık ki, böyle bir kural koyulsa bile fake üyelerin önüne geçilebileceğine ihtimal vermiyorum çünkü; bu forumda kadın sandığımız ve uzun süredir aramızda dolaşan erkekler de gördük, kendi vefatını ilan edeni de...

Velhasıl üyelik tarihi ve sayısı her zaman üyenin gerçek olduğunun kanıtı değil. O yüzden başa gelen çekilir bacım.
Haklisin canim. İşte bu sahte hesaplar yuzunden artik herkese supheyle yaklasir olduk. Acaba dogru mu acaba fake mi. Bunu dusunmek bizim sucumuz degil ki, bu sahte konular yuzunden kimseye guvenemiyoruz.

X