Zor anlarından ben çıkardım ama o kişiyiInsanlar madden manen zor zamanlarinda kim olsa sever durumunda oluyorlar. Refaha erdikleri zaman da daha secici olmaya basliyorlar. Ilk vazgectikleri de zor zamanlarinda birlikte oldugu insanlar oluyor. Bunun nedeni kimi zaman kin, kimi zaman da o kisinin zor gunlerini hatirlatiyor olmasi olabiliyor. Saglik olsun deyip yolunuza bakin. Hakkinizda hayirlisi olsun.
Nişanlınız kısmını unutun artık. Geçerli sebeplerle siz bitirmişsiniz. Bitmiş gitmiş artık.
İş için sanırım kursa gidiyorsunuz. Size de kursunuza amaç gibi yaklaşmayı tavsiye ederim. Belki ordaki insanlardan daha çok o kursa ve sonuçlarına ihtiyacınız var.
Anne-babanızın durumu kötü olmuş ama bu adamdan ayrılması belki de annenizin başına gelecek en iyi şey olacak.
Nişanlınızın aramaması konusunda üzülmekte haklısınız fakat artık bir önemi yok geçmişe sünger çekin gitsin.. kursa gittiğinizde madem onlar selam vermiyor siz verin gülümseyin işe yaramıyorsa siz de onlar gibi yapmaya devam edersiniz. Annenize gelince iki yetişkin insanın evlenmeye karar vermesi kadar doğal ayrılmaya karar vermesi. Hem zaten baba sıkıntılı söylediğiniz kadarı ile size zarar vermeden uzaklaşması çok daha iyi olacaktır.
Zor oluyor suan ama haklısınız
Maddi manevi destek oldum
O benım arkadasım kardeşim ailem eşim herseyimdi
Yani arabesk e bağlamak degıl ciddi anlamda öyleydi bilmiyorum sadece yaslanmak istediğim bi omuzdu farklı dertlerimde olunca alışkanlıklar daha gün yüzüne çıktı .. sanırım
Zor oluyor suan ama haklısınız
Maddi manevi destek oldum
O benım arkadasım kardeşim ailem eşim herseyimdi
Yani arabesk e bağlamak degıl ciddi anlamda öyleydi bilmiyorum sadece yaslanmak istediğim bi omuzdu farklı dertlerimde olunca alışkanlıklar daha gün yüzüne çıktı .. sanırım
Evet İngilizce biliyorum ayrıca iş bulmak ıcın soyle soyleyeyım bi dort ay beklemem lazımEvet kesinlikle böyle. Emin olun şu an hayatınızın kalan kısmı düzenli bir şekilde ilerleseydi, ne kadar geçerli sebeplerden ayrıldığınızı ve oluru olmayacağını daha net görebilirdiniz.
Umarım en kısa sürede iş bulabilirsiniz. İngilizce biliyor musunuz?
Evet kotu zamanında herşeyden suan hiçmişim feraha çıkana kadarmışBiraz sert mi olacak bilemiyorum ama siz onun için herşey demek değilmişsiniz gibi görünüyor. Hayatınızı ona endekslediğiniz için onun dışında güvenip destek alacağınız kimse olmadığı hissine kapılıyorsuz. Oysaki kendi kendinize bile herseyin üstesinden gelebilirsiniz yeterki gücünüzün farkına varın
Uzaklaşan baba degıl bu arada :/Nişanlınızın aramaması konusunda üzülmekte haklısınız fakat artık bir önemi yok geçmişe sünger çekin gitsin.. kursa gittiğinizde madem onlar selam vermiyor siz verin gülümseyin işe yaramıyorsa siz de onlar gibi yapmaya devam edersiniz. Annenize gelince iki yetişkin insanın evlenmeye karar vermesi kadar doğal ayrılmaya karar vermesi. Hem zaten baba sıkıntılı söylediğiniz kadarı ile size zarar vermeden uzaklaşması çok daha iyi olacaktır.
Uzaklasmasından kastım boşanmalarıydı..Uzaklaşan baba degıl bu arada :/
Evet İngilizce biliyorum ayrıca iş bulmak ıcın soyle soyleyeyım bi dort ay beklemem lazım
Evet dort ay beklemem lazım dort ayın sonunda inşallahNeden 4 ay bekleyeceksiniz
Ya da 4 ay sonda hazır mı işiniz
Evlenmek zorunlu değil unutun o nişanlıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?