• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yorum yapın .. çıkmazdayım

Rolly

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2016
311
86
13
Nişandan döndüm eğer istediğim gibi biri olmazsan Şen'le evlenmem bak diyerek son noktayı ben koysamda olay bu oldu bitmesinde

Daha önce evlenmek ıcın çok baskı yapardı eskiden de neden evlenmıyoruz diye ayrılırdı ama bi uğraşı yoktu borçları vardı askerliği vardı düzlüğe çıkınca da farklı ..

Yaşım geldi geçiyor sevmek sevilmek istiyorum aslında ilişkim varkende sanki sevilmiyordum sevse düzlüğe çıkmışken evlenmek ıcın beni tekrar ikna ederdi aramadı Bile beni ..yıllarımı verip bikac günlük sevgilisi gibi bitmesi üzdü ..

Ayrıca işim Yok
İşe girsem belirli bi hedefe ulaşmam ıcın kendimi eve kapatıp çalışmam gerek
Kursa gidiyorum ama herkes kopuk bi gunaydın diyen bile Yok sadece bana degıl herkes oyle kopuk kursunu amaç gibi yapıp eve giderler :)

Ve de annemle babamm boşanıyor Arada kaldım
Elbette cocuk degılım çalışıp destek olurum sorun bu degıl ki babam varını yoğunu kumara yatırıyor sebep hemde ıcınden birazını yirmi tl alır olduğu gibi yatırır diyelim kardeşim okuyor ..

Nişanlınız kısmını unutun artık. Geçerli sebeplerle siz bitirmişsiniz. Bitmiş gitmiş artık.
İş için sanırım kursa gidiyorsunuz. Size de kursunuza amaç gibi yaklaşmayı tavsiye ederim. Belki ordaki insanlardan daha çok o kursa ve sonuçlarına ihtiyacınız var.
Anne-babanızın durumu kötü olmuş ama bu adamdan ayrılması belki de annenizin başına gelecek en iyi şey olacak.

Insanlar madden manen zor zamanlarinda kim olsa sever durumunda oluyorlar. Refaha erdikleri zaman da daha secici olmaya basliyorlar. Ilk vazgectikleri de zor zamanlarinda birlikte oldugu insanlar oluyor. Bunun nedeni kimi zaman kin, kimi zaman da o kisinin zor gunlerini hatirlatiyor olmasi olabiliyor. Saglik olsun deyip yolunuza bakin. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Nişanlınızın aramaması konusunda üzülmekte haklısınız fakat artık bir önemi yok geçmişe sünger çekin gitsin.. kursa gittiğinizde madem onlar selam vermiyor siz verin gülümseyin işe yaramıyorsa siz de onlar gibi yapmaya devam edersiniz. Annenize gelince iki yetişkin insanın evlenmeye karar vermesi kadar doğal ayrılmaya karar vermesi. Hem zaten baba sıkıntılı söylediğiniz kadarı ile size zarar vermeden uzaklaşması çok daha iyi olacaktır.

Insanlar madden manen zor zamanlarinda kim olsa sever durumunda oluyorlar. Refaha erdikleri zaman da daha secici olmaya basliyorlar. Ilk vazgectikleri de zor zamanlarinda birlikte oldugu insanlar oluyor. Bunun nedeni kimi zaman kin, kimi zaman da o kisinin zor gunlerini hatirlatiyor olmasi olabiliyor. Saglik olsun deyip yolunuza bakin. Hakkinizda hayirlisi olsun.
Zor anlarından ben çıkardım ama o kişiyi
Ben destektim ailesi dahi bunu boyle diyor boyle biliyor
Maddi anlamda bana asla hesap ödetmezdi bunu bilirdim en ucuz neyse cay mı aman masraf olmasın yemek mi Yok o mu yok istemem olurdu ailesine bile benim fedakarlığımı anlatmış maddi anlamda manevi anlamda da destektim ama .. sonuç bana bunlar güzel geldi

Nişanlınız kısmını unutun artık. Geçerli sebeplerle siz bitirmişsiniz. Bitmiş gitmiş artık.
İş için sanırım kursa gidiyorsunuz. Size de kursunuza amaç gibi yaklaşmayı tavsiye ederim. Belki ordaki insanlardan daha çok o kursa ve sonuçlarına ihtiyacınız var.
Anne-babanızın durumu kötü olmuş ama bu adamdan ayrılması belki de annenizin başına gelecek en iyi şey olacak.

Nişanlınızın aramaması konusunda üzülmekte haklısınız fakat artık bir önemi yok geçmişe sünger çekin gitsin.. kursa gittiğinizde madem onlar selam vermiyor siz verin gülümseyin işe yaramıyorsa siz de onlar gibi yapmaya devam edersiniz. Annenize gelince iki yetişkin insanın evlenmeye karar vermesi kadar doğal ayrılmaya karar vermesi. Hem zaten baba sıkıntılı söylediğiniz kadarı ile size zarar vermeden uzaklaşması çok daha iyi olacaktır.

Zor oluyor suan ama haklısınız
Maddi manevi destek oldum
O benım arkadasım kardeşim ailem eşim herseyimdi
Yani arabesk e bağlamak degıl ciddi anlamda öyleydi bilmiyorum sadece yaslanmak istediğim bi omuzdu farklı dertlerimde olunca alışkanlıklar daha gün yüzüne çıktı .. sanırım

nişanlınla olan olayı anlamadım ama iş bulup çalışmak en mantıklısı şu an için.

Yani arabesk e bağlamak degıl ciddi anlamda öyleydi bilmiyorum sadece yaslanmak istediğim bi omuzdu farklı dertlerimde olunca alışkanlıklar daha gün yüzüne çıktı .. sanırım

Biraz sert mi olacak bilemiyorum ama siz onun için herşey demek değilmişsiniz gibi görünüyor. Hayatınızı ona endekslediğiniz için onun dışında güvenip destek alacağınız kimse olmadığı hissine kapılıyorsuz. Oysaki kendi kendinize bile herseyin üstesinden gelebilirsiniz yeterki gücünüzün farkına varın

Evet kesinlikle böyle. Emin olun şu an hayatınızın kalan kısmı düzenli bir şekilde ilerleseydi, ne kadar geçerli sebeplerden ayrıldığınızı ve oluru olmayacağını daha net görebilirdiniz.
Umarım en kısa sürede iş bulabilirsiniz. İngilizce biliyor musunuz?

Evet kesinlikle böyle. Emin olun şu an hayatınızın kalan kısmı düzenli bir şekilde ilerleseydi, ne kadar geçerli sebeplerden ayrıldığınızı ve oluru olmayacağını daha net görebilirdiniz.
Umarım en kısa sürede iş bulabilirsiniz. İngilizce biliyor musunuz?
Evet İngilizce biliyorum ayrıca iş bulmak ıcın soyle soyleyeyım bi dort ay beklemem lazım

Biraz sert mi olacak bilemiyorum ama siz onun için herşey demek değilmişsiniz gibi görünüyor. Hayatınızı ona endekslediğiniz için onun dışında güvenip destek alacağınız kimse olmadığı hissine kapılıyorsuz. Oysaki kendi kendinize bile herseyin üstesinden gelebilirsiniz yeterki gücünüzün farkına varın
Evet kotu zamanında herşeyden suan hiçmişim feraha çıkana kadarmış

Uzaklaşan baba degıl bu arada :/

Neden 4 ay bekleyeceksiniz

Ya da 4 ay sonda hazır mı işiniz

Evlenmek zorunlu değil unutun o nişanlıyı
Evet dort ay beklemem lazım dort ayın sonunda inşallah
Hızlandırma durumum yok
Yani eğer şimdi suan işe başlarsam dort ay sonra istediğim iş olmaz ..bu yüzden beklemem gerek ..evlenmek ben çeyiz bakarken bırakıldım ben bıraksam da aslında ...varın siz düşünün hala gözlerim doluyor
Evlenmek degıl o durumda kalmak belki de yaslanacak bi omuz bana anlamlı bakan bi çift göz o gelinliği bi kez olsun giymek çevremde insanların bu tatlı heyecanları çocukları ben on dört şubatta telefona baktım baktım baktım yıllarımı verdim onun hatası ile bitti bahanesi olurda barısırız
Aramadı
Zoruma giden bunlar .. gözlerim dolsa da dolmasa da durum degısmiyor ama ne yapayım üzülüyorum

Back
X