lütfen yorum yapın çok huzursuzum :(

fikosiyanin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
91
3
96
İstanbul
arkadaşlar ben bir spor salonuna gidiyorum ordada bir çocuktan hoşlanıyorum .. daha doğrusu seviyorum
ama muhabbetimi yoktu sonra ben bir hareketi yanlış yapıyomuşum o da gösterdi bana güldük filan öyle arada konuşmalar filan oldu sonra baktım bu çıkıyo .. hemen dedim çıkıyomusun diye işte bende çıkıcam birazdan dedim o da napıyım bekliyim mi dedi bende sen bilirsin dedim o da bekledi dışarda.. ay nasıl mutlu oldum size anlatamam ışık hızıyla üstümü değiştirdim ..
böyle bir kaç dk konuşmadık yürüdük yan yana ..
işte sonra konuşmaya başladık adını öğrendim dilan sonra dediki evine bırakıyım seni bende gerek yok filan dedim yok bişey olur köpek kovalar dedi
işte onların evinin önünden geçtik o eşyalarını bıraktı beni götürmek için işte bu arada bana saçlarımın çok güzel olduğunu söyledi ..
bizim eve yaklaşırken sordum işte her gün gelmiyo dedim yarın gelcekmisin diye hayır ama uğrarım 5 10 dk dedi sonra evin önüne gelincede elimi uzattım tanıştığımıza çok memnun oldum dedim tokalaştık işte..
sonra ilerlerken o da döndü baktı el salladım ona :))
ama ertesi gün gelmedi
bende istanbula geldim 5 gündür burdayım gitmedim salonada..
merak etse ertesi gün gelirdi diymi kızlar .. yada ne biliyim faceden eklerdi diymii...

Heyecan yapma yahu.
Tekrar ne zaman gideceksin salona?
Aklı biraz sende kalır merak eder böyle zaten......

spor salonlarında kız arayan erkekler olur genelde, dikkat edin bence, ciddiyetinden emin olarak devam edin...

Telaş yapmısşın canım..ama şu anda bir şey olup olmadığını anlamak için erken..o gün bir etkileşim olmuş..ilerleyen günlerdeki aranızdaki duruma göre bakarsn artık...aranızda bir şey olmuş da o da seni terk etmiş gibi davranmayı kes lütfen..gayet rahat ve normal davran..salona da git

açıkcası yıldırım aşkları yok bu sebeple adam senı dun begenıp bugun nıye gelmedı dıyemezsın gunluk hayatına devam edıyordur tekrar karsılasırsanız belkı ozaman ufaktan birsey olabılır ama suan bırsey beklemen bence yanlıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…