slmlar hanımlar ben 5 yıllık evliyim kocamla birbirimizi çok severiz severek evlendikte zaten öyle kavgalarımız falan olmaz 1 yaşında oğlumuz var eşim dini vecibelerini yerine getiren kötü alışkanlıkları olmayan biridir bizim ufak ortak olduğumuz kuyumcu dükkanımız var 1 yıl oldu açalı önceden de daha büyük bi dükkanda çalışıyodu eşim hep müşterileri bayan haliyle bunu sorun yapmadım hiç tlfnunda müşteri bilmem kim diye kayıtlı olanalrda vardı neyse bunun bi müşterisi varmış biz dükkanı açınca ordaki dükkanı bırakıp bizim dükkanın müşterisi olmuş başta tabi eşim müşteri diye takılmamış ancak bu pislik kadın işe başlamış ve yaklaşık 3 aydır her sabah gelip biraz bizim dükkanda muhabbet edip öyle gidiyomuş işine benim nasıl öğrendiğime gelince bi baktım çay ve simit fotosu çekilmiş wahts up tan o kadına gönderilmiş sordum tabi eşim hemen kızardı bozardı anltmaya başladı dedi işte geliyo öyle gelişi güzel muhabbet ediyoz falan dedim resmin altında yazı yok demekki arayıp cevap verdi evet dedi aradı başka zaman gelirim dedi.eşim diyoki hiç öyle kötü şeyler düşünmedim.
ama benim midem çok bulandı ben eşimi biliyorum diyorum ya öyle kadınlarla samimi falan değildi yada ben onu hiç tanımadım.şimdi sürekli özür diliyo haklısın diyo tavrımı koycam bidaha gelmez diyo ama ben çok yıkıldım kimseyede anlatamıyorum siz bi yorum yapın ne olur
ama benim midem çok bulandı ben eşimi biliyorum diyorum ya öyle kadınlarla samimi falan değildi yada ben onu hiç tanımadım.şimdi sürekli özür diliyo haklısın diyo tavrımı koycam bidaha gelmez diyo ama ben çok yıkıldım kimseyede anlatamıyorum siz bi yorum yapın ne olur

Son düzenleme: