mrb kızlar ben daha öncede bi arkadaşımdan kurtulamadığımı sizlere yazmıştım.geçen gün bu kız yine bana msj attı sevgilisi benm bi arkdşmla ilgileniyo o kıza bu kızın o çocuğun eski sevgilisi oldğnu söylememi istedi bende o sırada o kızla konuşuyodum kıza söyledim ama 2 gündür çok huzursuzum kız çocuğa çok soğuk davrannıyo ve eğer çocuk benim o kıza eski sevgilisini söylledğmi öğrenirse çok sinirlenebilir. çok salağım yine bela aldım başıma napıcam ben yeter ama bıktm bu kızdan(
Kim kimin eski sevgilisi?
Siz neden neyi söylediniz?
Ayol bunlar ne karışık cümleler?
Yazdıklarını 3 kere okudum yine de anlayamadım.
Böyle olaylardan uzak durmak istiyorsan hiç karışmayacaksın bırak ne halleri varsa görsünler.
Senin yaş kaç?
İyi de söylediğinde yanlış birşey yok ki yalan değil iftira değil, öğrense niye sinirlensin çocuk sana. Bence insanlardan bu kadar korkma, yapmak istemediğin şeyleri yapma, görüşmek istemedğin insanlarla görüşme, ortada bir hata yoksa insanlar sana sinirlendiğinde tepkini ortaya koy ve böyle kendi kendini yeme lütfen. Hİçbirşey senden kıymetli değil sonuçta
bana akıl verin lütfen uzaklaşamıyorum çok denedim olmuyo
Enteresan bir konu.
Arkadasinin erkek arkadasi eski iliskilerini yeni sevgilisinden gizlimi
tutuyor? Ogrense ne olacak yani.
Eski eskide kalmistir sonucta.
Niye ki?
Başına silah mı dayıyor?
Herkesten niye bu kadar çekiniyorsun onu anlamadım.
Baş belası dediğin arkadaşından çekinip diğer kız arkadaşınla konuşuyorsun.Şimdide söyledim diye bu eski sevgiliden korkuyorsun.
Yapmak istemediğin bişeyleri neden yapıyorsun.Yapıyorsan sonucundan neden korkuyorsun.
bi hata yaptım işte şimdi napıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?