Ben şunu iyi anladımki yeni evli erkek herzaman ilk aylarda üstünlük kurmaya çalışıyor... Ilk zamanlar bende esimle bu tip problemler cok yaşadım... Hatta bi disari ciktigimizda sitem etti hic arkadaslarimla gorusmuyorum,disari cikmiyorum vs vs.... Biz esimin isi dolayisiyla tayin olduk ve ne onun nede benim cevremin olmadigi biyerde yasiyoruz... Dolayisiyla onun yaptigi sitemler bosa... Evde yemek yaparken yemegi soyle yap annenden ogrendigin gibi yapma ben boyle seviyorum gibi kavgalar yasadik... Bunlar nerdeyse ilk 1 sene devam etti.... Ceviz kabugunu doldurmaz... Kaldiki benim durumum sıkıntılarım onunkinden kat ve kat fazlaydi... Bi ara ayni senin gibi kafayi yiyorum zannetim. Hic arkadasim yok,esim cikartirsa cikiyorum,yer gok bilmiyorum,ailemle problemlerim var,calisiyordum buraya tayin olunca biktim resmen desperate housewife oldum

ben bagirdikca o daha beter bagiriyo... Farkettimki boyle olmayacak... Boyle devam edersede kafayi yicem... Bagirdimi sustum. Yemegi kendi bildigim gibi degilde onun alistigi ve istedigi gibi yaptim... Zirt pirt sıkıntıdan aramaktan vazgectim, kendime evde surekli bi ugras buldum, bi kursa yazildim kursa gittim, o unuttuysa aksam geldiginde "yorgunmusun? Ben bugun darlandim hadi bi yuruyus yapalim" diyorum. Ozaman anliyoki sıkıldım. Evde onunla ilgilenmeye basladim. Biseyleri bilsemde ona sordum. Ona ufak tefek suprizler yapmaya basladim... Vs vs dusununce buluyorsun.... Yani isin ozu uzun oldu ama sonunda anladimki erkek oldugu icin evde bunu kullaniyor ve ustunluk ve kendince bi duzen kurmak istiyor. Erkekler iste simaricaklar illa... Boyle boyle derken bi duzene girdik... Erkekler bizim gibi degil. Biz surekli ilgi sevgi sefkat istiyoruz onlara allah bu hisleri vermemis.. Duz mantik yapicaksin... Bi bebegimiz oldugunu ogrendik ve o iyice degisti. O zman soz hakki sana geciyo

kaldiki bebegimizi kaybettik ve o hersey onun gozunun onunde cektigin bütün sıkıntıları ki onun icinde oldugunu farkediyor ve hersey duzeliyor.. Ins seninde ayni olur...