Lütfen yorum yapmadan geçmeyin, yardıma ihtiyacım var.

Muhakkak bi zamn sonra oda gostermeye basladi... Ilk zamanlar cunku kedi kopek gibiydik.. Sonra is inada bindi sonrasinda bende bi aydinlanma oldu :KK70: ve dediklerimi yaptim... degismeye calistigimi farkedince oda bi zman sonra kendinden ödün vermeye basladi.... Biraz senden biraz ondan torpulenince geciyo zamnla...
Ama çok zor yaa.haklı oldugum halde susmak gururu mu incitiyor susamiyorum.kavga anında o da alttan almıyor bende, bilmiyorum nasıl olacak.kendimden, haklılığım dan ödün veremiyorum.senin gıbı yapsam belki düzelir ama neden ben yaa o niye düşünmüyor, yapamıyorum yaa

Sen de ona vursaydın bir tane... ya da hiç konuşma yemeğini suyunu ver geç yanından. Yatağın bir koşesinde uyu. yaptığı şey cezasız kalmamalı.

Ama çok zor yaa.haklı oldugum halde susmak gururu mu incitiyor susamiyorum.kavga anında o da alttan almıyor bende, bilmiyorum nasıl olacak.kendimden, haklılığım dan ödün veremiyorum.senin gıbı yapsam belki düzelir ama neden ben yaa o niye düşünmüyor, yapamıyorum yaa

Arkadasim malesef oyleler hayati kendine zehir etmene gerek yok... O umursamiyosa sen 2 kere umursamican.. Evet biraz gururuna dokunuyor bazen hatta biraz degil bayaaaaa ama uzatmanin bi anlami olmuyor kendine ediyorsun... Dusunuyosun unutamiyosun kendini hirslandiriyosun... Sinir stres sahibi oluyorsun... Bende bunlari yasadim tecrube ettim ve yuttum... Simdi 6-7 ayda belki bi kere belki hic tartismiyoruz... Arada her evde olan seyler oluyor iste... Bu kiside bitiyor... Eger esinin seni sevdigini biliyorsan aradada olsa senin gonlunu alicak biseler yapiyosa tamamen o kadarlar iste :D ustune gitme...

Sen de ona vursaydın bir tane... ya da hiç konuşma yemeğini suyunu ver geç yanından. Yatağın bir koşesinde uyu. yaptığı şey cezasız kalmamalı.
Tabiki kalmayacak bir süre konuşmayı düşünmüyorum.şu saat oldu daha gelmedi

Arkadasim malesef oyleler hayati kendine zehir etmene gerek yok... O umursamiyosa sen 2 kere umursamican.. Evet biraz gururuna dokunuyor bazen hatta biraz degil bayaaaaa ama uzatmanin bi anlami olmuyor kendine ediyorsun... Dusunuyosun unutamiyosun kendini hirslandiriyosun... Sinir stres sahibi oluyorsun... Bende bunlari yasadim tecrube ettim ve yuttum... Simdi 6-7 ayda belki bi kere belki hic tartismiyoruz... Arada her evde olan seyler oluyor iste... Bu kiside bitiyor... Eger esinin seni sevdigini biliyorsan aradada olsa senin gonlunu alicak biseler yapiyosa tamamen o kadarlar iste :KK70: ustune gitme...
Sevdiğini biliyorum ama ama lar ışte.sağol canım yaa tekrar deneye cem soylediklerini

Sevdiğini biliyorum ama ama lar ışte.sağol canım yaa tekrar deneye cem soylediklerini
Cok kafana takma kendini cok uzme... Baska seylere yonel emin ol faydasi oluyor... Ama diger yandan bidaha sana vurmamasi gerektigi konusunda onu sert bi dille uyar!!!!!!!! Bu konuda kendini ezdirip alistirma... Bu konu bahsettiklerim disinda..... Bizimde 3.ayda falan boyle biseyimiz oldu. Bi kereydi sukur bidaha olmadi ins olmaz... Bi tokatta ben yedim ama cok agir konustum... Bidaha yaparsan hic acimam tavayi kafana vururum dedim :D oda uzuldu pisman oldu ozur diledi ama oldu malesef...

Hala eve gelmedi kesin arkadaşları ile içiyor. Kilolu olduğumu nerden anladın canım yaa :)

Cok kafana takma kendini cok uzme... Baska seylere yonel emin ol faydasi oluyor... Ama diger yandan bidaha sana vurmamasi gerektigi konusunda onu sert bi dille uyar!!!!!!!! Bu konuda kendini ezdirip alistirma... Bu konu bahsettiklerim disinda..... Bizimde 3.ayda falan boyle biseyimiz oldu. Bi kereydi sukur bidaha olmadi ins olmaz... Bi tokatta ben yedim ama cok agir konustum... Bidaha yaparsan hic acimam tavayi kafana vururum dedim :KK70: oda uzuldu pisman oldu ozur diledi ama oldu malesef...
başka tekrarlama dı ise ne güzel demekki gerçekten pişman olmuş.mutluluğunuz daim olsun canım.

Back
X