Lütfen yorum!!!!!

6 Mart son regl ocakta kurtaj oldu#m Ama ondan oncede iki kere duzensizlik yasadim kasik asetat sikayetyle gittim yumurtalik kisti var dedi ilac da yazdi ve dahada olmadim 8 Nisan'da gitmistim ilaç yarın bitiyor ama tık yok
Pcos evet adet düzensizliği hormonlar da dengesizlik kıllanma şikayetleriyle kendini gösteriyor ama bu zamana kadar sayısız doktora gittim hiç biri de yumurtan da kist var demedi pcoslusun dedi. Siz ultrason görüntüsünü gördünüz mü acaba. Doktorun bahsettiği şey basit kistlerden mi çikolata kisti mi ben anlamadım

Pcos evet adet düzensizliği hormonlar da dengesizlik kıllanma şikayetleriyle kendini gösteriyor ama bu zamana kadar sayısız doktora gittim hiç biri de yumurtan da kist var demedi pcoslusun dedi. Siz ultrason görüntüsünü gördünüz mü acaba. Doktorun bahsettiği şey basit kistlerden mi çikolata kisti mi ben anlamadım
Evet ekranı çevirdi bana bak bu işte canını acıtan yumurtalik kisti ddi yuvarlak buyuk biseydi ekranda ilac yazdi ağa daha adete olmadim ilac bittikten bibkac gun sonra olunur diye duydum yani okudum buralarda tahminimce buyuk tehlikeli olsaydi ilac yaazdi ilacla tedavi edilir diye dsunuyorum

Evet ekranı çevirdi bana bak bu işte canını acıtan yumurtalik kisti ddi yuvarlak buyuk biseydi ekranda ilac yazdi ağa daha adete olmadim ilac bittikten bibkac gun sonra olunur diye duydum yani okudum buralarda tahminimce buyuk tehlikeli olsaydi ilac yaazdi ilacla tedavi edilir diye dsunuyorum
Heralde ilaçla tedavi edilebilir gibi ilaç yazdı duphaston kist dedi yani başka bişey demedi

Tamam sizinki normal kist duphaston bitikten sonra evet adet olunur sizin biteli kaç gün oldu

kistiniz kac cm. Ayni sorunu yasiyorum pihtilasma oldugu icin dogum kontrol hapi vermedi ya
Doğum kontrol hapı banada vermedi pıhtılaşma gibi sorunumda yok hormon için ilaç yazdı sadce kaç cm olduğunu sormadim ama eleyince ilk başta kitle gibi biseydi ilaçtan sonra şuan fark ediyorum küçülmüş gibi yada komple gitmiş gibi

Back
X