- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 32
- Konu Sahibi Teach_Mavi
-
Sayı iyi. İleri hızlı az o da düzelir inşallah vitamin ile Dr önerir zaten.Arkadaşlar anlayan varsa yorumlayabilir mi lütfen
2 buçuk yıldır evliyiz 14 aydır uğraşıyoruz. Düzgün bir doktora denk gelemedik bi. Düzgün yorum bile yapmıyorlar.Sayı iyi. İleri hızlı az o da düzeliyor vitaminler.
Patolojik vs yazıyor onu anlamıyorum ama genel anlamda bir sorun gözükmüyor, kaç yıllık evlisiniz?
Anladım ben de 2 buçuk yıllık evliyim. Biz 2 buçuk yıldır deniyoruz. Eşimin değerleri sizinkinin çok çok altında maalesef. Yani düzelir umarım, tüp bebek şansınız da yüksek.2 buçuk yıldır evliyiz 14 aydır uğraşıyoruz. Düzgün bir doktora denk gelemedik bi. Düzgün yorum bile yapmıyorlar.
Siz şuan hangi tedavi aşamasındasınız.Anladım ben de 2 buçuk yıllık evliyim. Biz 2 buçuk yıldır deniyoruz. Eşimin değerleri sizinkinin çok çok altında maalesef. Yani düzelir umarım, tüp bebek şansınız da yüksek.
Hangi şehirdesiniz?
Biz aylardır bıraktık, uğraşmıyoruz. Stres sıkıntı bıktık artıkSiz şuan hangi tedavi aşamasındasınız.
Şanlıurfadayız gitmediğim doktor kalmadısiz hangi şehirdesiniz
Bu gidişle biz de tayini diyarbakır a isteyeceğiz, özellikle tüp bebek konusunda baya iyi orası. Aşılama vs denediniz mi hiçBiz aylardır bıraktık, uğraşmıyoruz. Stres sıkıntı bıktık artık
Diyarbakırdayım ben, Diyarbakırda Zeki Akkum var çok iyi bir Dr gelebilirseniz iyi olur. Tabi Memorial hastaneleri var ordaki drlar da baya iyi. Bir tanıdık gitmişti 3 aylık vitamin ile çocuk sahibi oldular değerleri bizimkinden bile kötüydü.
İnşallah. Hayır denemedikBu gidişle biz de tayini diyarbakır a isteyeceğiz, özellikle tüp bebek konusunda baya iyi orası. Aşılama vs denediniz mi hiç
Değerler normal canımArkadaşlar anlayan varsa yorumlayabilir mi lütfen
Morfoloji 4 düşük değil miDeğerler normal canım
Yok canım 4 ün altı düşük sayılır 4 normal değer sayılıyor hareketlilikte de a+b 32 olmalı sizin da 32 den yüksek..Morfoloji 4 düşük değil mi
Ben de memorialde aşılama oldum canım ikiz gebeyim şimdi doktorları iyidirBiz aylardır bıraktık, uğraşmıyoruz. Stres sıkıntı bıktık artık
Diyarbakırdayım ben, Diyarbakırda Zeki Akkum var çok iyi bir Dr gelebilirseniz iyi olur. Tabi Memorial hastaneleri var ordaki drlar da baya iyi. Bir tanıdık gitmişti 3 aylık vitamin ile çocuk sahibi oldular değerleri bizimkinden bile kötüydü.
Yaa hayırlı uğurlu olsun sağlıkla olsunBen de memorialde aşılama oldum canım ikiz gebeyim şimdi doktorları iyidir
Aaa maşallah tebrik ederim, erkek infertilitesi mi sizin de?Ben de memorialde aşılama oldum canım ikiz gebeyim şimdi doktorları iyidir
İleri hız değil mi önemli olanYok canım 4 ün altı düşük sayılır 4 normal değer sayılıyor hareketlilikte de a+b 32 olmalı sizin da 32 den yüksek..
Sebepsiz denildi canım ama eşimin değerleri ileri hızlı 5 tiAaa maşallah tebrik ederim, erkek infertilitesi mi sizin de?
İleri hızlı ve ileri yavaş önemli sonuçta önemli olan ileri gitmesi :)İleri hız değil mi önemli olan
Mantıklıİleri hızlı ve ileri yavaş önemli sonuçta önemli olan ileri gitmesi :)
Hatta hızlı giden erkek yavaş kız olur derlerMantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?