Erkek İnfertilitesi Lütfen yorumlar mısınız?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Teach_Mavi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2021
4.956
7.049
108
32
Arkadaşlar anlayan varsa yorumlayabilir mi lütfen

Eklentiler

• IMG_20220114_180727.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 89
Arkadaşlar anlayan varsa yorumlayabilir mi lütfen
Sayı iyi. İleri hızlı az o da düzelir inşallah vitamin ile Dr önerir zaten.
Patolojik vs yazıyor onu anlamıyorum ama genel anlamda büyük bir sorun gözükmüyor, kaç yıllık evlisiniz?

Sayı iyi. İleri hızlı az o da düzeliyor vitaminler.
Patolojik vs yazıyor onu anlamıyorum ama genel anlamda bir sorun gözükmüyor, kaç yıllık evlisiniz?
2 buçuk yıldır evliyiz 14 aydır uğraşıyoruz. Düzgün bir doktora denk gelemedik bi. Düzgün yorum bile yapmıyorlar.

2 buçuk yıldır evliyiz 14 aydır uğraşıyoruz. Düzgün bir doktora denk gelemedik bi. Düzgün yorum bile yapmıyorlar.
Anladım ben de 2 buçuk yıllık evliyim. Biz 2 buçuk yıldır deniyoruz. Eşimin değerleri sizinkinin çok çok altında maalesef. Yani düzelir umarım, tüp bebek şansınız da yüksek.
Hangi şehirdesiniz?

Siz şuan hangi tedavi aşamasındasınız.
Şanlıurfadayız gitmediğim doktor kalmadı siz hangi şehirdesiniz

Siz şuan hangi tedavi aşamasındasınız.
Şanlıurfadayız gitmediğim doktor kalmadı siz hangi şehirdesiniz
Biz aylardır bıraktık, uğraşmıyoruz. Stres sıkıntı bıktık artık
Diyarbakırdayım ben, Diyarbakırda Zeki Akkum var çok iyi bir Dr gelebilirseniz iyi olur. Tabi Memorial hastaneleri var ordaki drlar da baya iyi. Bir tanıdık gitmişti 3 aylık vitamin ile çocuk sahibi oldular değerleri bizimkinden bile kötüydü.

Bu gidişle biz de tayini diyarbakır a isteyeceğiz, özellikle tüp bebek konusunda baya iyi orası. Aşılama vs denediniz mi hiç

Bu süreçte hız sayı artıcı kür ilaç vitamin vs kullandınız mı peki

Ben de memorialde aşılama oldum canım ikiz gebeyim şimdi doktorları iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…