lutfen yorumlarınzı beklıyorummmmm

serap2002

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
141
77
33
adetımın 14 gununde catlatma ıgnesı oldum cocuk yapma calısmalarına hmn basladık aradan zaman gectı adetıme 10 gun kala lavaboya gıttıgımde pecetede tek damla kan vardı ama pembemsı sızce ne olabılır adetıme daha 7 gun var o tek damla kanın acıklaması ne olabılır yerlesme kanaması ıcın yazılanları okudugumd 2 , 3 damla dıe yazmıslar bende o kadar glmedı bıde catlatma ıgnesınden 8 gun sonra geldı bu kan anlamı nedır sızce lutfen yorumlarınızı beklıyorummmmmmmmmmmmm

lütfen hemen drunuza haber verin progesteron eksikliği olabilir ve bu durumda dr progestron veriyor. ben ilk çatlatma iğnemde bunu yaşadım ve gitmedim.lütfen haber verin dr a

Çatlatma iğnesi olmadan yumurtlama takibini yaptılar değil mi? Büyük ihtimalle yerleşme kanamasıdır yada kılcal damar falan kanamıştır. Endişe edilecek bir şey değil. Tez zamanda Allah kalbinize göre versin bebek haberini paylaşırsınız inşallah.

lütfen hemen drunuza haber verin progesteron eksikliği olabilir ve bu durumda dr progestron veriyor. ben ilk çatlatma iğnemde bunu yaşadım ve gitmedim.lütfen haber verin dr a
Herhangi bisi vermedi sadece yumirta takibi yapip catlatma ignesi verildi o kadar

X