Var gözüküyor. Bugün yeniden yaptınız mı son durum nedir inşaAllah bebiş vardırHerkese merhaba,
Dün akşam saatlerinde reglime 4 gün kala test yaptığımi belirtmiştim ve test görselini eklemiştim, çok silik bir ikinci çizgi çıkmıştı. Bugün tekrar test yaptım hatta hem erken gebelik hem kaset test yaptım karsilastirmak için ve bugün daha belirgin iki silik çizgi cikti. Kan testi yaptırmak için erken mi yoksa 3 gün daha beklemeli miyim? Çok teşekkürler . Bu arada ortalama 5-10 dakikalık bir sonuç bunlar onu da belirtmek isterim.
Herkese merhaba,
Dün akşam saatlerinde reglime 4 gün kala test yaptığımi belirtmiştim ve test görselini eklemiştim, çok silik bir ikinci çizgi çıkmıştı. Bugün tekrar test yaptım hatta hem erken gebelik hem kaset test yaptım karsilastirmak için ve bugün daha belirgin iki silik çizgi cikti. Kan testi yaptırmak için erken mi yoksa 3 gün daha beklemeli miyim? Çok teşekkürler . Bu arada ortalama 5-10 dakikalık bir sonuç bunlar onu da belirtmek isterim.
Bana mı yorum yaptınız acabaLütfen sabirli olun ve adet gecikince kan verin , yok diyemem cizgiler var oldugnu söylüyor ama adet gecerse kesin net cikar kanda insallah hayirlisi olsun
Soruyu soran sizseniz evet :))Bana mı yorum yaptınız acaba
Bu sizin galiba soruyu soran kisiyle karistirdim ben gölge gördüm ama kirmizi cizgi degil adetiniz gectimi?Dikkatli bakar mısınız kuruma mı yoksa pozitif mi bilmiyorum
Benim düzensiz ama takvime göre 5 gün geçtiBu sizin galiba soruyu soran kisiyle karistirdim ben gölge gördüm ama kirmizi cizgi degil adetiniz gectimi?
Kesinlikle regl bekleyin. Reglinizden en az 2 gün geçsin. Ben 3 gün kala silik görnce kan verdim. Hep 0 çıkan değer şuan 2.91 çıktı. Pazartesi tekrar vermek için bekliyorum doktorum çok kızdı regl öncesi verdiğim içinHerkese merhaba,
Hadi ya benimde cok düzensiz bizde 3 yildir istiyoruz nekadar düzensiz? Bende pko var bide kilo felandaBenim düzensiz ama takvime göre 5 gün geçti
Merhaba bende cok duydum bence doktorlarin bir bildigi var sebebi vardir illaki adet gectikten sonra cok net cikan var kanda hayirlisi olsun istiyen herkes icin insallahKesinlikle regl bekleyin. Reglinizden en az 2 gün geçsin. Ben 3 gün kala silik görnce kan verdim. Hep 0 çıkan değer şuan 2.91 çıktı. Pazartesi tekrar vermek için bekliyorum doktorum çok kızdı regl öncesi verdiğim için
İnşallahMerhaba bende cok duydum bence doktorlarin bir bildigi var sebebi vardir illaki adet gectikten sonra cok net cikan var kanda hayirlisi olsun istiyen herkes icin insallah
Pozitife benzemiyorDikkatli bakar mısınız kuruma mı yoksa pozitif mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?