- 8 Mart 2022
- 115
- 23
- 13
- Konu Sahibi Beritan900
-
Sende çocuk varmi1 şubat
Hayır yeni evliyimSende çocuk varmi
Allah verir inşallah sanada son adet tarihine göre 1 Şubat'ta olmuştum yani her ayın birinde oluyorum 1 Mart'ta olmadım, 5 haftalık mi oluo hesap yapncaHayır yeni evliyim
Amin sağolun, evet 5 haftalık görünüyorAllah verir inşallah sanada son adet tarihine göre 1 Şubat'ta olmuştum yani her ayın birinde oluyorum 1 Mart'ta olmadım, 5 haftalık mi oluo hesap yapnca
Son adet tarihinin başlangıç günü canım yani 1 şubatCanim tamam da ,yani son adete göre ne demek.. olduğum adetimi yazacam, yoksa olmam gerekiyor geciken adetimi mi yazacagim..
1 Şubat'ta adet oldum normal adet.gunum, 1 Mart'ta olmadım
Hangisine göre hesaplicam
Sende çocuk varmiSon adet tarihinin başlangıç günü canım yani 1 şubat
Var çok şükür 2 yaşında Zeynom kasımda 3 olacakSende çocuk varmi
Bı ay 5 hafta 2 günlük olması lazımBenim adet tarihim 1 Şubatti 1 Şubat'ta oldum, işte 1 Mart'ta olmadım, ne kadarlık oluyo
1 Şubat'ta adet oldum yumurtlama zaten 14_15inde oluyorBı ay 5 hafta 2 günlük olması lazım
İşte Doktorlar öyle hesaplıyor ama bu yüzden hamilelik 9 ay 10 gün sürüyor ya işte o 10 günde yumurtalamq zamanı aslında valla bu hesaplama işleri çok karışık ben hamileyken hiç girmedim o toplara1 Şubat'ta adet oldum yumurtlama zaten 14_15inde oluyor
Nasıl 1 sunat adet günü hesaplanıyor adetliyken çocuk olmuoko ilişki de olmuo
Sence ultrasonda görünür mü şimdi kese felanİşte Doktorlar öyle hesaplıyor ama bu yüzden hamilelik 9 ay 10 gün sürüyor ya işte o 10 günde yumurtalamq zamanı aslında valla bu hesaplama işleri çok karışık ben hamileyken hiç girmedim o toplaraboş ver Doktorlar öyle hesaplıyor adet olduğun tarihten
Tşk ederm inşallah gidecegim doktora randevu bulamiyorumSon adet tarinizin ilk günü 1 Şubatsa bugün itibariyle 5 hafta 2 günlüksünüz. Kese gözükür.
Son adet tarinizin ilk günü 1 Şubatsa bugün itibariyle 5 hafta 2 günlüksünüz. Kese gözükür.
Karnımin sağ alt tarafında hafif ağrı var normalmiSence ultrasonda görünür mü şimdi kese felan
Benimki 5+3 Ken kese göründü 6+3 iken bebek ve kalp atışı göründüSence ultrasonda görünür mü şimdi kese felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?