lütfen , zamanınızı ayırıp okuyun

gelecekle ilgili hayaller kuruyo ben düşününce bile onla evlendiğimi mutlu olamam diyorum sizce napmalıyım ?
Bu yaşta ne evliliği? Hem yakın arkadaşına duygularını bastırmak için bir ilişkiye başlaman hoş olmamış.
Derslerine odaklanmalı ve gönül işlerini biraz ertelemelisin sanki.

5 6 aydır beraberiz yakın arkadaşıma karşı duygular besliyodum onu bastırmak için başladım ama çok iyi biriydi ilk defa bu kadar sevildim ne bileyim çok değer verdi ayrılırım diye düşünüyodum ayrılınca canım yanıyodu dayanamayıp mesaj atıyodum ama gel gör ki his yok içimde insan olarak seviyorum ama aşk yok üniversiteye hazırlanıyorum bu işin içinden çıkamadığım için son zamanlarda ona bile çalışamadım ha ayrılınca arıyorum onu gözüm telefona gidiyo ama barışıncada mutlu değilim çünkü gelecekle ilgili hayaller kuruyo ben düşününce bile onla evlendiğimi mutlu olamam diyorum sizce napmalıyım ?

iyide sevmiyorsan neden görüşüyorsun ki, görüşmüceksin ozaman çözüm bu, birde sanki telefon alışkanlığı var gibi geldi sende,o yüzden görüşüyormuşsun gibi, şimdiki gençler msjlaşmayı falan çok seviyor telefon alışkanlığı olabilir sendeki

X