Lütfen...

nscckts

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
47.403
127.854
598
38
Gaziantep
Lutfen çocuklara şeker vermeyin. Kendi çocuğunuza da, benim çocuğuma da ,başkasının çocuğuna da. Gördüğünüz an cebinizden , cantanizdan çıkarıp şeker vermeyin.

Bir düşünün bakalım ben çocuğuma şeker veriyorum muyum ? Vermek istiyor muyum acaba ? Kızım şekerin adını da tadını da bilmez. Ne kadar zararlı olduğu tüm uzmanlarca bas bas bagiriliyor bukadar erken tanışmak zorunda mı ? Herşeyi geçtim belki şeker hastası ya da alerjisi var nasıl bir cesaret başkasının çocuğuna şeker vermek ?

Lütfen sap sup saldırıp minciklayip opmeyin. Tuvaletten sonra elini yikamayan ,sigara içen ağzını , dişini yikamayan insanlar var gribi var virüsü var . Kızım bebekken tam da bu sebeple hasta oldu .

Ben çocuğuma yabancı insanlardan uzak dur diye eğitim veriyorum, yabancıların yaklaşmasına iletisim kurmasına izin verme diyorum ama adamın teki gelip kucaklayıp sap sup öpüyor ! Yoldan geçen biri gelip kucaklasa sizi sap sup opse hoşunuza gider mi ?

Çocuğun sesi çıkmıyor diye benim ic sesimin patlamasına sebepler. Bilinçli olun azıcık. Öpebilir miyim ? Deyin . Sevebilir miyim ? Deyin. Çocuk diye hesaba almamazlik yapmayın.

Büyümeye, doğru yetişmeye çalışan bir çocuk var. Birşey yaparken iyi düşünün.

Yetti artık.

Back