Elektrikli Süpürgeler Lütfenn acill bir durum

enbu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2010
196
8
68
İstanbul
mrb arkadaşlar.. bana bu iki ürün hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.. özellikle kullanan arkadaşlar. Buharlı temizleyici Kohlemann Deluxe Vapour ve Fakir Jaws çokk kararsız kaldım ya lütfen yardımcı olurmusunuz çünkü birbuçuk yaşında çocuğum var ve hijyen açısından hemen almak istiyorum

Son düzenleme:

Madem tavsiye istiyorsun :) Alf Hero Steam Force Hero Buharlı Temizleyici tek geçerim canımdır kurtarıcımdır bi tanemdir :)
Annem Fakir almıştı. Alma dedim. Satıcı çok övmüş bir kere kullandı sonra tabi beğenmedi :) benimkiyle değiştirdi:)

tşk ederim cevabın için..

fakir javs yerine sanan alf multiyi öenriyorum kesinlikle onu alacağına alf multiyi al .memnun kalırsın . döseme temizleme aparatı yok ala alf multide var birde fakirde sadcece kendi özel temizlik bezlerinden başka alternatifin yok amam alf multide var. başlığı mandallı üstelik 1 ay araştırdım javs ile multi arasında kaldım ama alf multiyi 1 aydır kullanıyorum kesinlikle çok memnunum.. fiyatlarını iyi araştırmayı sakın unutma .

merhaba siz buharlı temizleyici aldınız mı. aldıysanız ne aldınız ve memnun musunuz. ben de alf multi ve fakir jaws arasında kaldım. yoruma çok ihtiyacım var

merhaba siz buharlı temizleyici aldınız mı. aldıysanız ne aldınız ve memnun musunuz. ben de alf multi ve fakir jaws arasında kaldım. yoruma çok ihtiyacım var

Merhaba...hayır daha almadım.. aslında araştırmayı bıraktım istediğim yorumları bulamadım maalesef..her iki üründende memnun olmayanlar var..kısmet bakalım nezaman alacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…