lütfenn bilenler yazsın çok acil

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mub

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
349
5
296
Diğer
kızlar merhaba öncelikle adminlerden rica ediorum konumun yeri değil belki ama lütfen ben cevabımı alana kadar taşımayın çünküçok acil bugun içinde öğrenmem lazım.
şimdi ben hemşireyim nöbetten çıktığım gün benim resmi tatilim oluor ben bir hafta rapor almak istiyorum veraporumuda nöbetten çıktığım günden başlasın istiyorum hemşire arkadaşın biri dediki öle olmuyo nöbetten çıktığın gün değilde ertesi gün başlatacaksın dedi . bu doğrumu ben şimdi nöbetten çıktığım günden başlatamam mı ?çok accil bugun içinde yapmam lazım lütfen bilen birileri bana cevap yazsın

nasıl yani olmuyomuu o günden muayene olucam o günden başlıacak doğal olarak ..
şimdi eminmisin olmuomu

canm o gün nöbette değil nöbet çıkışı olucamm off kimse bni anlamıoo :(:(

kızlar merhaba öncelikle adminlerden rica ediorum konumun yeri değil belki ama lütfen ben cevabımı alana kadar taşımayın çünküçok acil bugun içinde öğrenmem lazım.
şimdi ben hemşireyim nöbetten çıktığım gün benim resmi tatilim oluor ben bir hafta rapor almak istiyorum veraporumuda nöbetten çıktığım günden başlasın istiyorum hemşire arkadaşın biri dediki öle olmuyo nöbetten çıktığın gün değilde ertesi gün başlatacaksın dedi . bu doğrumu ben şimdi nöbetten çıktığım günden başlatamam mı ?çok accil bugun içinde yapmam lazım lütfen bilen birileri bana cevap yazsın

Ertesı gunune verırıler.

bir hafta rapor alıcam neden nöbetten çıktığım güne değilde ondan sonraki günden veriolar arkadaş anlamıyorm bu nasıl bi sistem :(

ohh beee sorun olmuo yani sevindimm :):):)

ben muhasebede çalışıyorum. Bize rapor geliyo mesela işçi öğlene kadar çalışıyo veya diyelim 5e kadar çalışıyo rahatsızlanıyo doktora gidiyo rapor almak için rapor tarihi gittiği günden başlıyo bizde ona göre sisteme giriş yapıyoruz. Sorun çıkmaz canım.

Doktora hangi gun gidersen ve ister sabah ister gece git rapor o gunden baslar
Ertesi gun tarihli rapor yazilamaz

Arkadasin sallamis :)

arkadaşlar beni anlamadınız . ben nöbet çıkışıyım ya o gün bnm tatilim oluyo resmi olarak sen dioki o tatilde rapor alamazsın ertesi gün meaideyken rapor alabilirsin dioo :(

Nöbet çıkışı baslatabilirsin canım. Yalnız birşey daha diyeyim; rapor bitiminde ise başlaman lazım. Haftasonu olsa bile. Malesef bize(hemsirelere) böyle:(

keyfi olarak değil kadınlar klubu üyesi :) ailevi nedenlerden dolayıı bu bi haftaya ihtiyacım var ondan

keyfi olarak bi hafta raporu kim verecek merak ediyorum

senin hıc memur tanıdıgın olmamıs sanırım.....tatil için,kafa dınlemek için vs ler cogalır rapor alan o kadar cok ki.......neyse ki devlet bunun önune gecıyor artık.çalısma başlatıldı.....fazla ropar veren doktorların peşine düşülecegı için artık kimse kafasına göre rapor alamayacak......

Nöbet çıkısı almana gerek yokki, niye çalıştığın bir günü raporlu saydırıp raporun bir gününü heba ediyorsun. Ertesi gün git sabahtan al raporunu. Arkadaşının mantığıda baya saçmaymış, mesai dışında izindeyken hastalanırsan napcaksın, mesai saatini mi bekleyeceksin? 7 gün 24 saat rapor alabilirsin yani.

keyfi olarak değil kadınlar klubu üyesi :) ailevi nedenlerden dolayıı bu bi haftaya ihtiyacım var ondan

Yıllık izin ya da mazeret izniniz yok mu? Özel işler için rapor almayı hic etik bulmuyorum.

yıllık iznimde özel iznimde yok 1 yılını doldurmayana yıllık izin yok 9 aydır köle gibi çalışıyorum her gün işteyim ya nöbet ya mesai anlayacağın o 7 güne öle çok ihtiyacım varki kimse anlayamaz

bugün nöbet çıkışı doktora gidip saat gece 24.00 e kadar aldığın rapor bugünden geçerlidir canım.

Back
X