Lutfenn bilgisi olanlar bana yardım etsin

aysem_aysem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
69
0
86
İstanbul
10 Ekim'de 11 de aşılama oldum en son adet dönemim gecen ay 25 idi bugun 12 gün oldu kanda test yaptırdım dayanamadım sonra sonucu için telefonla aradım 30 çıktı dedi bu nedemek nolur beni bilgilendirin lutfennnn

şimdi gittim hastaneye aldım test sonucunu kağıt elimde nöbetçi hemşireye sordum bu nedemek die 1 haftalık hamilesin dedi doğrumu acaba doğru olmama riski varmı lütfen bilenler yardım etsinler ağlaya ağlaya bi hal oldumm nedemek beta - hcg 30

eşimin annesinden geldik bide bu akşam hamile olduğumu öğrendim kısmen yani 2 saattir azıma ediyo anası için babası içinnn 2 sene oldu hala dış kapının dış mandalı kaldım dayanamıyorum artık

Hamilesiniz, tebrikler ama kan testinizi tekrarlayın dr size söyliycektir. Değerde artış var mı diye bakıcaktır. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

inş dediğiniz gibidir Allahım hayal kırıklığına uğratmasın en mutlu günüm iğrenç geçiyooo Allah utandırmasın

tebrikler.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..üzülme ki bebeğinde etkilenmesin:34:

tebrikler.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..üzülme ki bebeğinde etkilenmesin:34:

inş çok teşk ederim bide bişey sorucam doktor aşılamadan sonra bana progestan die bi ilaç verdi onu hala kullanıyorum her akşam 2 tane fitil gibi alttan acaba o değerleri yüksek göstermiş olabilirmi :(

Merhaba aysem_aysem,progestan o değerleri yükseltmez yani beta-hcg'ye etkisi olmaz hcg'yi yükselten tek şey gebeliktir.Merak etmeyin kesinlikle gebesiniz.progestan düşüğü engellemek ve ğrolaktin gibi süt hormonu gibi bazı hormaonları dengelemek için kullanılır.Allah hayırlı sağlıklı evlat versin.
İlk gebeliğimde ben de progestan kullanmıştım düşük riskim vardı çünkü.bir an evvel bir kadın doğumcuya git hatta hemen yarın git.Progestan kullandığını söyle bakalım "devam et"diyecek mi?

inş çok teşk ederim bide bişey sorucam doktor aşılamadan sonra bana progestan die bi ilaç verdi onu hala kullanıyorum her akşam 2 tane fitil gibi alttan acaba o değerleri yüksek göstermiş olabilirmi :(

progestan aşılamada doktorlar veriyor..bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesi değerleri yükseltir..progestan bende kullandım hamilelikte 12. haftaya kadar önlem amaçlı kullandırıyor drlar.

Son düzenleme:
bu arada benim için de dua et çünkü hamilelerin duası kabul olur.İkinci çocuğu istiyorum ama olmuyor bir türlü.

bu arada benim için de dua et çünkü hamilelerin duası kabul olur.İkinci çocuğu istiyorum ama olmuyor bir türlü.

inş senin ve isteyen herkesin sağlıklı çocukları olsun rabbin versin çok dualar ettim eşimde varikosel var ve testestoron eksikliği çıktı sperm sayıları normalin altında çıktı ilk doktora gittim medicalpark şule hn bana neler dedi pat pat pat suratıma sizin çocuğunuz olmaz hiç aşılamayla zaman kaybetmeyin tüp bebek hemen bence tüp bebek bile tutmaz felan dedi beni mahfettii günlerce eşimden gizli ağladım kimselere söyyliyemedim neler çektim ogün başka doktora daha gittim beni rahatlattıı ve ilk aşılamamı yaptık hep allahıma dua ettim " sen itersen olur allahım herşeyi yoktan var eden sensin hepimizin sahibi sensin kapından beni boş çevirme die her namazda dua ettim " inş sağlıklı bi şekildede kucama alırımm ALLAHIM İSTEYEN HERKESEEE VERSİN amin

merak ettim cnm ovulasyon gununden kac gun sonra test yaptin hemen cikmis yaa ne guzel bu arada hayirli olsun bana da dua et bende istiyorummmmm:14:

Back
X