• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfenn fikirrr......

ecemmecem

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2013
21
0
6
35
Afyon
Kızlar yaz ayından beri başka bir ilde işe başladım ve nişanlıyım.Yeni yeni çevre edindim ve 5 kişilik bir arkadaş grubumuz var.Benle birlikte bir kız arkadaşım ve 3 de erkek.Nişanlım ise bekar erkeklerin olduğu ortama girmeme tepki gösteriyor.Bazen kavga bile ediyoruz.Alt tarafı çay kahve içip arada okey oynuyoruz.Sizce beni bu kadar bunaltması normal mi? YARDIM

Kızlar yaz ayından beri başka bir ilde işe başladım ve nişanlıyım.Yeni yeni çevre edindim ve 5 kişilik bir arkadaş grubumuz var.Benle birlikte bir kız arkadaşım ve 3 de erkek.Nişanlım ise bekar erkeklerin olduğu ortama girmeme tepki gösteriyor.Bazen kavga bile ediyoruz.Alt tarafı çay kahve içip arada okey oynuyoruz.Sizce beni bu kadar bunaltması normal mi? YARDIM

tek kelime normal....................

kızlaarr fikir bekliyorumm....... Akıl verin banaa.... Nişanlım kızıyor diye şimdi arkadşlarımla ilişkimi mi keseceğim?????

Kişisine göre değişir şöyleki;
Nişanlınız böyle bir arkadaş grubuyla takılsa sizin tepkiniz ne olur?
Ben güveniyorum, karışmam diyorsanız haklısınız, tam tersine hiç hoşlanmam, istemem gitmesini diyorsanız nişanlınız haklı.

benimde en yakın kız arkadaşım nişanlısı istemiyor diye benimle görüşmeyi kesti ona o kadar kırgınım ki...kız arkadaşlarınız değil ama erkeklerle görüşmenizi istemiyor olabilir..empati kurun..siz onun bekar bayanlarla oturup okey oynamasını şunu bunu kaldırabilirmisiniz?eğer siz böyle bir şeye takılmıyorsanız ileride çok fazla sorun yaşarsınız..belliki o kaldıramıyor erkekler için normal bir durum bence..

Son düzenleme:
Nişanlı yada evli bayanın 2-3 erkekle kahve içmesi okey oynaması falan bana normal gelmiyor. Nişanlınızda 2-3 kızla yapsa bunu hoşunuza gider mi ki ?

arkadaş ortamınızı gelip gördümü nişanlınız...

kesinlikle normal..
sizin buna karşı koymanız anormal olur bence..
gerek varmı illaki erkek arkadaşlarınıza:19:

aynı şehirde tanıdığı insanlar olsa tamam ama hiç bilmediği bir şehirde bilmediği insanlar olunca birde işin içine özlem girince nişanlınızın tepkisi normal.. Benim içime de "acaba" düşerdi..

o erkek arkadaşlarınızı nişanlınız tanıyor değil mi?

bence değil, sence normal mi bu önemli herkesin yaşayışı farklı bizim bekar kız/erkek bi dolu arkadaşımız var arkadaş adı üstünde bekar evli diye ayırmıyoruz ahlakından şüphe ettiklerimiz varsa onları def ediyoruz benim en yakın arkadaşım bir erkek mesela ve bekar nikah şahidimdi aynı zamanda

Bahsettiğim kız arkadaşımla gruptaki bi arkadaş çıkmaya başladılar.Nişanlım diyor ki, o çiftin yanında 3. kişi olarak çıkabilirsin, gezebilirsin... Ama ortama ikinci bir erkek girmesin diyor. Yani 2ye 2 ya da 2 kız, 3 erkek ortamlarından uzak dur diyor. BUNA NE DİYORSUNUZ KIZLARRR??

Bahsettiğim kız arkadaşımla gruptaki bi arkadaş çıkmaya başladılar.Nişanlım diyor ki, o çiftin yanında 3. kişi olarak çıkabilirsin, gezebilirsin... Ama ortama ikinci bir erkek girmesin diyor. Yani 2ye 2 ya da 2 kız, 3 erkek ortamlarından uzak dur diyor. BUNA NE DİYORSUNUZ KIZLARRR??

okeye dördüncü lazım:27:neyin hesabı bu ya.

nişanlın kıskanıyor eğer bu hastalık derecesinde değilse normal bir durum. kıskanması doğal çünkü şu an arkadaş grubundaki kişileri sen bile tanımıyorsun henüz e çocuk haklı çevrendeki kişilerin nasıl kişiler olduğunu bilemediği için endişe ediyor bence imkanı varsa gelsin seni ziyaret etsin arkadaşlarınla tanıştır sık sık ziyaret ederse seni hem çevrendekilerde ilişkinizin bağlılığınızın farkında olur hem de nişanlın seni bunlatmaz belki.

BANA GÖRE; normal..

Cunku çiftler günün büyük kismini birbiriyle ilgilenerekk el ele kol kola yururek geçirecek sende doğal olarak diğer erkekle takilacaksin diye düşünüyor sevgilin....

Sevgilin le bu kişiler tanisiyor mu

Bence nişanlınızın tepkisi normal :112:Aynı grupta takıldığınız düşünürseniz kendinizi bir onun yerine koyarsanız anlarsınız şahsen nişanlım olmadan okey oynamak falan içimden bile gelmezken erkeklerle falan eğlenmek hoş gelmezdi bana ister istemez rahatsız olur insan samimiyet ile laçkalaşma arasında ufak bir çizgi vardır muhakkak ama bazı insanlar bu sınırı aşabiliyor bazen nişanlınızda bu fikirde bence :ssz:

Son düzenleme:
cok normal.. nisanlisini bilmedigi bir sehire gondermis tabiki inmidir cinmidir kimdir elin adamlari diye dusunuyordur. ki sen bile yeni tanismissin. bana gore tepkisi normal hatta olculu biz nisanliyken ben boyle bisey soylesem kiskancliktan delirirdi esim..:31:

kızlar yaz ayından beri başka bir ilde işe başladım ve nişanlıyım.yeni yeni çevre edindim ve 5 kişilik bir arkadaş grubumuz var.benle birlikte bir kız arkadaşım ve 3 de erkek.nişanlım ise bekar erkeklerin olduğu ortama girmeme tepki gösteriyor.bazen kavga bile ediyoruz.alt tarafı çay kahve içip arada okey oynuyoruz.sizce beni bu kadar bunaltması normal mi? Yardım

normal tabiki,nişanlısın arada bir resmiyet var sonuçta..

bence değil, sence normal mi bu önemli herkesin yaşayışı farklı bizim bekar kız/erkek bi dolu arkadaşımız var arkadaş adı üstünde bekar evli diye ayırmıyoruz ahlakından şüphe ettiklerimiz varsa onları def ediyoruz benim en yakın arkadaşım bir erkek mesela ve bekar nikah şahidimdi aynı zamanda

Katılıyorum. Sen kendini biliyorsan karşındaki insan da laubali falan değilse (ki bunu ayrımını da bir birey olarak sen yapabilirsin) tepki gereksiz. Ha ama o böyle yapsa ben delirirdim diyorsan ayrı. Erkek arkadaşın çalışıyor mu? Onun iş arkadaşları yok mu iş çıkışı bir şeyler yaptıkları? Kızlar gelmesin mi diyor böyle olduğu zamanlarda?

Back
X