kim demiş attan baktırmak zararlı diye..çok saçma.....öyle bir şey söz konusu değil arkadaşım...vajinal ultrasonda rahim ağzının içine girmiyor prop...zaten hamilelikte rahim ağzı kapalıdır...en iyi ve gerçekçi muayne özellikle de hamileliğin ilk haftalarında vajinal yapılan muaynelerdir.........
sen insanlara ne hakla bunu önerebiliyorsun ya? ne hakla?
ahahah çok iyi yaa. kızıldeniz koş biri bana laf sokmuş hadi ikimizde cevap verelim şuna
ne tesadüf ki ikinizinde eşleri kadın doğumcu, çok iyi gerçekten
sırf sizin bu laf sokma telaşınız yüzünden birisi bunları okurda itibar etmez umarım. o zaman bunun vicdanıyla nasıl yaşarsınız?
arkadaşın konusunu dağıtmak istemiyorum, derdiniz neyse özelden yazarsanız sevinirim, burdan cevap yazmayacağım çünkü.
canım böyle konuşman gerekmez bende öyle sanıyordum hep ama değilmiş benim rahmim tersti ve 12. haftaya kadar 2 haftada bir doktora gittim ve vajinal baktı hep.çünkü karından hiçbişey görünmüyordu. kalp atışını bile vajianal gördük. eğer öyle bakmasaydı banada dış gebelik denilecekti belkide. dahamı iyi olurdu sence sorunda olmadı. kızım 4.5 aylık şimdi. hiçbir zararı yok kesinlikle.
yani...Allah sağlıkla kucaklamak nasib etsin...
sağol canım çok şükür kucağımda :)) bende 5. yılın sonunda tedaviyle hamile kaldım. o yüzden bende hassastım yani kimse kimseye zarar vermek istemez helede zor kavuştuğu bebeğine. Allahım senin kuzularını sana bağışlasın sağlıkla büyüt İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?