Lütfenn

Evet var 2 gün sonra tekrar kan testi verip artışa bakın
1 seneye yakındır korunmuyoruz ne gelen var ne giden arada ümitlendiğim ve bu sefer oldu dedim anlar cok oldu 2020 de doğum yapıp 20 günlüken kaybedince uzun süre düşünmemiştik şuan da ise neden böyle oluyor anlamıyorum bu sene içinde de doğumumu yaptıran doktoruma gittim kist yada başka bişey görmedini söyledi ancak ben gittikten bir süre sonra emekliliğe ayrılmış başka doktora gitmeden öncede beklemek istedim bu sabah 2 kere ilişkiye girdikten 3 saat sonra sol kasığımda ve belimde sızlar gibi ağrı var ama tuhaf bi ağrı hani çok ağrıyor denmez ama can yakıyor doğurgan dönemimdeyim açıkçası beynim düşünmekten zaten durmuş durumda artık internetten o bu diye araştırmaktanda bunaldım lütfen biriniz bana yardımcı olursanız sevinirim

Merhabalar öncelikle kaybınız için çok üzüldüm başınız sağolsun. Umarım en kısa zamanda hamile kalır sağlıkla kavuşursunuz. İlişkide ağrı sebeplerinin başında idrar yolu enfeksiyonu gelir. Mutlaka idrar verip tahlil yaptırın enfeksiyon var mı diye çünkü gebeliğe en büyük engellerden biridir idrar yolu enfeksiyonu. 2 hamileliğimde de enfeksiyon yüzünden aylarca hamile kalamamıştım hep enfeksiyon bitince oldu ve ilişki de ağrı yapar. Tsh hormonuna baktırın aç karna Buda önemli. Ve 1 yıl hamile kalmamak çok normal doktorlar hep söyler. Stres yapmayın oluruna bırakın olulayon testleri var onlarla yumurtlama gününüzü bulabilirsiniz. Çünkü sizin bahsettiğiniz belirtiler enfeksiyon gibi görünüyor yine de gebelik testi yaptırın tabi

Bu arada yumurtlama belirtileri de böyle oluyor batma ağrı en güzeli yumurtlama testleri var onlarla kontrol etmek

İlk çocuğuma da enfeksiyon geçirdikten sonra hamile kaldım önümüzdeki Perşembe günü doktora cıkıcam nasipse umarım biran önce düzene girer teşekkürler bazen böyle detayları unutmak insanı yoruyor sabahtan beri neden oldunu düşünüyorum ilk defa böyle bişey geldi başıma cünkü böbreklerim cok ağrımıştı

Bu arada yumurtlama belirtileri de böyle oluyor batma ağrı en güzeli yumurtlama testleri var onlarla kontrol etmek
Cok teşekkürler zaten testler ve hesaplanarla ilerliyorum cok üstüne düşmüyorum ama adetim ayın 15 bitti 5 gün içinde sabah uyandımda gögüslerim sertleşmiş ti zaten adetin 5 gün sürüyor 3 günü kızlığımdan beri olmam o gün birlikte olmuştuk ondan dolayı açıkçası korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…