Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım herkes koyulasıyo dıyo ama benım sıstıgı ıcın rengı acıldı sankı:) bole nokta nokta kucuk kucuk cıkıntılar vardı nasıl deyım meme ucu gıbı cok kucuk ama ben zaten goguslerımden anladım 3 4 gun onceeadetımden
o benekler bendede oluyodu adet oncesındede su ıkı aydır adetım bıtıyo aradan bı hafta gecıo yanı hastalıgıma 3 hafta varken uclar acıyo fena sıs felan ne bılım gecen ay hamılelık belırtısıdır dedım olmadı e bu ayda aynı sıkıntı valla kafayı yıcem
hamilelik belirtileri kişiden kişiye değişiyor..bana hamileliğimi ilk hissettiren akıntı ve bel ağrısı oldu..göğüslerimde hamilelik belirtisi adına hiçbi değişiklik olmadı..dahası 7 haftalık hamileyim ama daha midem bile bulanmadı..normalde mide sorunum yüzünden 20 kg verdim.bigün hamile kalırsam midem çok bulanır kesin belki serum bile yerim diyodum ama bulantım olmadı daha..göğüslerimde değişiklik de 5-6 .haftalarda ağrı ve şişlik başladı..