lütfennn cevap yazınnn

canım herkes koyulasıyo dıyo ama benım sıstıgı ıcın rengı acıldı sankı:) bole nokta nokta kucuk kucuk cıkıntılar vardı nasıl deyım meme ucu gıbı cok kucuk ama ben zaten goguslerımden anladım 3 4 gun onceeadetımden

valla bu sorunun cevabını bende merakla bekliyorum,, ilk gebeliğimde bomba gibi şişişti ama uçlar aynıydı.

o benekler bendede oluyodu adet oncesındede su ıkı aydır adetım bıtıyo aradan bı hafta gecıo yanı hastalıgıma 3 hafta varken uclar acıyo fena sıs felan ne bılım gecen ay hamılelık belırtısıdır dedım olmadı e bu ayda aynı sıkıntı valla kafayı yıcem:36:

hamilelik belirtileri kişiden kişiye değişiyor..bana hamileliğimi ilk hissettiren akıntı ve bel ağrısı oldu..göğüslerimde hamilelik belirtisi adına hiçbi değişiklik olmadı..dahası 7 haftalık hamileyim ama daha midem bile bulanmadı..normalde mide sorunum yüzünden 20 kg verdim.bigün hamile kalırsam midem çok bulanır kesin belki serum bile yerim diyodum ama bulantım olmadı daha..göğüslerimde değişiklik de 5-6 .haftalarda ağrı ve şişlik başladı..

Back
X