• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lutfennn görgüsüz olmayiiinnnnn....

İnsan görgüsüz olmaya görsün. Bizde ev alıyoruz daha büyük 2 katlı bir eve geçiyoruz kısmetse insanlar sorunca cevap vermekten bile rahatsız oluyorum geçiştiriyorum .
Bunun anlatılacak neyi var ki .

Ehehehe.
Aman pis insan her zaman pistir. Yazik, böyle insanlara cok üzülüyorum çünkü kendi degerlerini de mal ile olcuyorlar.. cok aci aslinda. Eltinize üzüldüm. .. :KK43:
Aynen size katiliyorm kesinlikle
sabhcim sende takma geldiginde ilgilenme konuyla hic tamam hayirli olsin de ilgilenmedigini gorsun hava atamadigina uzulsin

İnsan görgüsüz olmaya görsün. Bizde ev alıyoruz daha büyük 2 katlı bir eve geçiyoruz kısmetse insanlar sorunca cevap vermekten bile rahatsız oluyorum geçiştiriyorum .
Bunun anlatılacak neyi var ki .
Onu diorum işte. Yani elbet haberini alcaz tebrik etcez sen ne hava atmaya calision. Insanlar soruncada evet kismet oldu aldik allh sizede nasip etsin de gec.
Hayır onuda krediyle aliorsun...

Onu diorum işte. Yani elbet haberini alcaz tebrik etcez sen ne hava atmaya calision. Insanlar soruncada evet kismet oldu aldik allh sizede nasip etsin de gec.
Hayır onuda krediyle aliorsun...

böyle insanlara ne denir ki... geldiğinde lafı değiştir bence istemediğin bir konuda konuşmak zorunda değilsin ya

Benm eltimde kaynanamlarla ilgii hava atar yok temzliime bayildilar dede yaptirmadi flan fian o kadar abartirki zannedersn tek o tmzlik yapms
herkes aximis zayfsi die yemek yemio die
izledim burdayken ben kilolu oldgm halde benden cok yip koyde yiyemiom hesabina getirip ilgi cekmek icin basariyoda
ben temizligi bitiririm mis gibi yaparim o bi kucik odadan 2saat cikamadi berbaer temzlik yaptigimizds koyde
ben mutfagi dipten yapip bitirdim o hala bi oda da supurulcek silincek vaziyette yenge ben bitrdim mutfagi sen hala burdasin dedm vs gecistirdi ben yardim ettm bitirdim ustune bi de kaynanam yardim etti dusun
babaamne dede gekdi onlar direk eltime acidilar yazik zayif zaten eve gittiginde bi is yapamaz die bi manyakta bende var
ben tek basima yaparim bisi olmaz ama o yapinca kiymete biner
bi de koye haber yolar grip oldum die haftasinds hepten acirlar fesat ili cekmeye calisir ama git hicbisi yok benden saglam
benm bunyem daha zayif cabuk hasra olurum ama ben kiloluyjmya acimazlar beni gonderrerr hasta olunca eltm cocuga bek temzligine bak die ama ben olunca gelmz bi gun cok kotu grip oldum koyden tlefon etmsler git die belli direk geldi komsuya gelir gibi ne is ne yemrk 2dk otursdu gitti koyede baktm ii dems salak benm yuzim gozum sismis corba yap getr bari o da ypk ben cocullada ilgilebdim
yemegini temzliuni yaptm ama nankor insanla basa ciklmaz bi daha asla o kadr ustune dusmedimdusmedmde gosteristen yapiom herseyi artk o da insanlik namina

Böylelerine hep zit gidceksiniz, acayip zevkli oluyor :KK53: Mesela konuyu actimi, daha ev aldik diyemezsin kredisi bitmeden, filanca daha güzelini büyügünü daha ucuza almis k..k mi yediniz siz, keske almisken dublex alsaydiniz, aman pesin parayla en iyisi almak, biraz kücük sankim, oralarda pek tekin yerler degil gecenlerde biri dediydi falan filan :KK76:

Böylelerine hep zit gidceksiniz, acayip zevkli oluyor :KK53: Mesela konuyu actimi, daha ev aldik diyemezsin kredisi bitmeden, filanca daha güzelini büyügünü daha ucuza almis k..k mi yediniz siz, keske almisken dublex alsaydiniz, aman pesin parayla en iyisi almak, biraz kücük sankim, oralarda pek tekin yerler degil gecenlerde biri dediydi falan filan :KK76:
Tam bir eltisin yaa:-D ama harbiden hem sapa yerdde hem pahaliya almış. Yazik ani karra verdigi icin araştırma yapmadigi için biraz k.....klanmis sahiden:-D

Baya dolmussun sende. Ama bu tiplee oyle kendilerini acindirmada da,övmede de üstlerine yok. Halbuki biraksalat da insanlar takdir etse, insanlar anlasa. Ama yokk gözüne gözüne sokcak illa
Aynen xnn baya doldum :)
ama ben hemen konuyu kapattiriom
tamam yenge anladim begenrler tabiki flan diom ne dicekler diom hic uzatamiyor zaten bu cevabi alinca
bide kobu degstrrm hemen
bi ben beceremem iyiki beceremiom hic oyle olmak istemzdim iyiki olmamaisim

Amaaaannn taktığın şeye bak senin taktığını görünce dahada havalanır ay çok sevindim senin adına güle güle otur de geç..
Allah gecinden versin mezara sokacak sanki evi de nispet yapıyor dünya malında gözü olanın gözünü toprak doyurur zaten bir gün..
Hiç kasmaya gerek yok Allah sanada nicelerini nasip eder inşAllah.

Amaaaannn taktığın şeye bak senin taktığını görünce dahada havalanır ay çok sevindim senin adına güle güle otur de geç..
Allah gecinden versin mezara sokacak sanki evi de nispet yapıyor dünya malında gözü olanın gözünü toprak doyurur zaten bir gün..
Hiç kasmaya gerek yok Allah sanada nicelerini nasip eder inşAllah.
ay yok yahuben su an ev falan alamam zaten zamani gelince de nasip olur. Evim olsun die hayatimi heba edemem.varsa var yoksa yok nabalim.Ben tavrına sinir oldum hani çokça da görüyoruz etrafta. Oyle bu içimi dokuverdim.

Benm eltimde kaynanamlarla ilgii hava atar yok temzliime bayildilar dede yaptirmadi flan fian o kadar abartirki zannedersn tek o tmzlik yapms
herkes aximis zayfsi die yemek yemio die
izledim burdayken ben kilolu oldgm halde benden cok yip koyde yiyemiom hesabina getirip ilgi cekmek icin basariyoda
ben temizligi bitiririm mis gibi yaparim o bi kucik odadan 2saat cikamadi berbaer temzlik yaptigimizds koyde
ben mutfagi dipten yapip bitirdim o hala bi oda da supurulcek silincek vaziyette yenge ben bitrdim mutfagi sen hala burdasin dedm vs gecistirdi ben yardim ettm bitirdim ustune bi de kaynanam yardim etti dusun
babaamne dede gekdi onlar direk eltime acidilar yazik zayif zaten eve gittiginde bi is yapamaz die bi manyakta bende var
ben tek basima yaparim bisi olmaz ama o yapinca kiymete biner
bi de koye haber yolar grip oldum die haftasinds hepten acirlar fesat ili cekmeye calisir ama git hicbisi yok benden saglam
benm bunyem daha zayif cabuk hasra olurum ama ben kiloluyjmya acimazlar beni gonderrerr hasta olunca eltm cocuga bek temzligine bak die ama ben olunca gelmz bi gun cok kotu grip oldum koyden tlefon etmsler git die belli direk geldi komsuya gelir gibi ne is ne yemrk 2dk otursdu gitti koyede baktm ii dems salak benm yuzim gozum sismis corba yap getr bari o da ypk ben cocullada ilgilebdim
yemegini temzliuni yaptm ama nankor insanla basa ciklmaz bi daha asla o kadr ustune dusmedimdusmedmde gosteristen yapiom herseyi artk o da insanlik namina

Ya bişe dicem yenge ben bitirdim mutfağı demişsiniz ya..
Sonradan evlenen gelin ilk evlenene yenge mi diyor normalde böyle birşey mi var hiç bilmiyorum çünküo_O

Hahha valla olurmussun isabet olmus zaten:-D o zaman ne diyoruz allah gorumcelerine sabir versin.

Vallah bitane ama benden alta kalir yani yok :KK43:hatta ben yaninda melegim:KK45:
Saka biyana etrafimizda hep var böyleleri, biz ev aldik araba aldik bi arkadas ooo iyice zenginlediniz bakiyorum dedi yooo dedim krediyle daha bizim degilki kirq gibi ödüyoz iste, simdi onlar aldi dublex daha tasinmadilar ama bi havalar bi havalar iltibati bile krsti kesecekler ( biz daire aldigimiz icin ayni kulvarda saymiyor heral :KK12:) ama ben biliyorum hangi sartlarda aliyorlar altindan kalka bilirler insallah bazen yüksek cikisin inisi cok sert oluyor :KK14:

Eklemeden gecemiycem: krediyle gecen bi sorunlari olmus beni arayip soruyor bende dedim evet dogru banka öyle yapiyor bana diyor ki yok yanlisin var sizinki daire diye öyledir bizim ki dublex ya yani bizde öyle degildir...

Ya bişe dicem yenge ben bitirdim mutfağı demişsiniz ya..
Sonradan evlenen gelin ilk evlenene yenge mi diyor normalde böyle birşey mi var hiç bilmiyorum çünküo_O
Büyüğü ise diyebilir tercih meselesi. Ben demiom gerci yasit sayiliriz keza.

Back
X