Lütfennn okuyun Hamile kalamiyorummm:(

Mzey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2018
77
16
88
27
Hanimlarr acccilll yardimmmm ben 1 senedir evliyim ilk zamanlar adet duzensizligim olustu sonralarinda duzelmeyince duphaston ilacina basladim ve cocugum olmuyor 3 sy oldu ilaca basliyali suana kadar hep duzenli gecti ama bu ay bas agrim hic dinmedi ve yarin adet gunum bugun sabah pembe renkli lekelenme oldu baskada tık yokkk agrimda yok sadece tuvaletim gelince agri oluyor lutfen yardim edin tavsiyelerde ve akilda bulunun bebisimizin olmasini cok istiyoruz simdiden tesekkurler

Duphaston kullandigim icin hic sarkma olmuyordu tam gununde oluyordu hamile kalmayi cok istiyorum her seyde hemen hevesleniyorum
Inşallah gönlünüzce olur hamile kalmak ve sağlıklı olmak önemli olan ben hamile kalıyorum ama düşük yapıyorum hayirlisini isteyin ..

Inşallah gönlünüzce olur hamile kalmak ve sağlıklı olmak önemli olan ben hamile kalıyorum ama düşük yapıyorum hayirlisini isteyin ..
Allah hayirlisiyla kucaginza versin insallah bende ilk hamileligimde dusuk yapmistim sonrasida yok suanlik rabbim hayirlisini tez zamanda versin herkese insallah dualaşalım insallah

Allah hayirlisiyla kucaginza versin insallah bende ilk hamileligimde dusuk yapmistim sonrasida yok suanlik rabbim hayirlisini tez zamanda versin herkese insallah dualaşalım insallah
8nsallah sizde çok sıkıntı yapmayın yumurtlama zamanıni iyi takip edin yiyip ictiklerinize dikkat edin gerisi allaha kalmış bir sıkıntı yoksa tabiki

8nsallah sizde çok sıkıntı yapmayın yumurtlama zamanıni iyi takip edin yiyip ictiklerinize dikkat edin gerisi allaha kalmış bir sıkıntı yoksa tabiki
Doktor yok dedi sadece dogustan biraz yumurta tembelligi dedi ama onceki doktorlar hic oyle birsey dememisti nasip insallah cok sagolun dikkat ederim

Doktor yok dedi sadece dogustan biraz yumurta tembelligi dedi ama onceki doktorlar hic oyle birsey dememisti nasip insallah cok sagolun dikkat ederim
Dediğin gibi kardeşim nasip inşallah mutlu haberler alırsın

Yerleşme kanaması olmuş da olabilir arkadaşım. İnşallah müjdeli bebek haberini alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…