mevsim degisiminden dolayi 1 gün erken olmuş olabilir misiniz?Arkadaşlarrr lutfen bi cevap verin
Duphaston kullandigim icin hic sarkma olmuyordu tam gununde oluyordu hamile kalmayi cok istiyorum her seyde hemen hevesleniyorummevsim degisiminden dolayi 1 gün erken olmuş olabilir misiniz?
Inşallah gönlünüzce olur hamile kalmak ve sağlıklı olmak önemli olan ben hamile kalıyorum ama düşük yapıyorum hayirlisini isteyin ..Duphaston kullandigim icin hic sarkma olmuyordu tam gununde oluyordu hamile kalmayi cok istiyorum her seyde hemen hevesleniyorum
Allah hayirlisiyla kucaginza versin insallah bende ilk hamileligimde dusuk yapmistim sonrasida yok suanlik rabbim hayirlisini tez zamanda versin herkese insallah dualaşalım insallahInşallah gönlünüzce olur hamile kalmak ve sağlıklı olmak önemli olan ben hamile kalıyorum ama düşük yapıyorum hayirlisini isteyin ..
8nsallah sizde çok sıkıntı yapmayın yumurtlama zamanıni iyi takip edin yiyip ictiklerinize dikkat edin gerisi allaha kalmış bir sıkıntı yoksa tabikiAllah hayirlisiyla kucaginza versin insallah bende ilk hamileligimde dusuk yapmistim sonrasida yok suanlik rabbim hayirlisini tez zamanda versin herkese insallah dualaşalım insallah
Doktor yok dedi sadece dogustan biraz yumurta tembelligi dedi ama onceki doktorlar hic oyle birsey dememisti nasip insallah cok sagolun dikkat ederim8nsallah sizde çok sıkıntı yapmayın yumurtlama zamanıni iyi takip edin yiyip ictiklerinize dikkat edin gerisi allaha kalmış bir sıkıntı yoksa tabiki
Dediğin gibi kardeşim nasip inşallah mutlu haberler alırsınDoktor yok dedi sadece dogustan biraz yumurta tembelligi dedi ama onceki doktorlar hic oyle birsey dememisti nasip insallah cok sagolun dikkat ederim
Hanimlarr acccilll yardimmmm ben 1 senedir evliyim ilk zamanlar adet duzensizligim olustu sonralarinda duzelmeyince duphaston ilacina basladim ve cocugum olmuyor 3 sy oldu ilaca basliyali suana kadar hep duzenli gecti ama bu ay bas agrim hic dinmedi ve yarin adet gunum bugun sabah pembe renkli lekelenme oldu baskada tık yokkk agrimda yok sadece tuvaletim gelince agri oluyor lutfen yardim edin tavsiyelerde ve akilda bulunun bebisimizin olmasini cok istiyoruz simdiden tesekkurler
Allah razi olsun canim ama malesef yine müjdeli haberi alamadikYerleşme kanaması olmuş da olabilir arkadaşım. İnşallah müjdeli bebek haberini alırsın
Allah razi olsun canim ama malesef yine müjdeli haberi alamadik
Dua eder misinizOlsun umudunu kaybetme yine dene
Dua eder misiniz
Çok teşekkür ederim Amin aminn inşallahTabiki ederim canim ikimizde güzel haberimizi burdan paylaşırız inşallah en kısa zamanda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?