lütfennn tecrübeli arkadaşlarr yardım :(

feca89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2015
4
1
35
Merhabalar.benm adetimin gecikmesi 10. Günu ben gecikmenin 5. Gunu aksam gribim dige gittigim acilde doktr gecikmemden dolayi test yapti 21.76 cikmisti.kadn dogum doktoruna gittim hamilelik gozukuyor dedi ve 7 . Gunu öglen tekrr kan verdim 24.99 cikmis.sonclari ancak 10 . Gun gösterebildim.doktr direk normal gbi degil vajinal ulturason yapicm ddi bnde korktum yaptiramadim.cunku 7 aylik evliyim cok garipsedim netten baktim dış gebelik falan dio suan cok agliyorum kafam karisik .hastanedn bsy yaptrmadn ciktim.bi fikriniz var mi ?

Bi fikrim yok tatlım ama vajinal muayeneden korkuyosan korkulcak hiç birşey yok. Çok nazik davranıyolar. Canını yakmıyolar yani.

Ya ne bileyim netten de izledim tuhaf geldi suan özel bi doktora geldim bilmiyrm ne olucak hafif kahve rengi bi akinti var.acaba bole olan var mi cok yorum okudum kafam karisik.siz vajinal ulturasona girdinz mi?

Buna benzer yaşayan varmı?
cnm hiç korkma git vajinal baktır en azından nedir ne değildir için rahatlasın.. geç döllenme olabilir yerleşme kanaması olabilir o lekelenme bende de yerleşirken lekelenme oldu ama mutlaka dr kontrolünde ol belki ilaç falan verir düşük önleyici..

vajinal ultrason korkulacak bir şey değil canım hiç korkma acı hissetmezsin. ne olduğunu öğrenmeden netten yanlış bilgi alır moralini bozarsın ancak. Eğer hamileysen kahverengi leke ve kanama düşük belirtisi oluyor. Muayene olsaydın doktorun ona karşı hemen önlem alırdı.Bence acil doktora görün ne olur ne olmaz

Cok saolun.evet yaptirdim hcbsy olmuyormus gercektn biyokimyasal gebelikmis ve kendiliginden düsmus.icim buruk ama doktor gayet sagliklisn dedi.

Cok saolun.evet yaptirdim hcbsy olmuyormus gercektn biyokimyasal gebelikmis ve kendiliginden düsmus.icim buruk ama doktor gayet sagliklisn dedi.
Allah gönlüne göre versin inş. En azından hiçbişiy hissetmeden gebeliğin sonlanmış bu yüzden moralini bozma.

X