• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfennn yardım edinn

elifyalman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2013
5
0
0
35
Ankara
ben 18 yasındayım.yeni biriyle tanıştım tanıştığım kişinin yaşı 23 biz çıkmaya başladık fakat cok umursamaz. eski sevgilisi facede yorum yapıyor paylaşımlarına bu ne kadar doğru olabılırkı ? kabullenmedm bunu ona söyledım oda doğruları kendım görüyüm o kişiyle düşman olamam yaşanmışlıklar var dedi bu insan cok umursamaz tüm kızlarla konuşuyor ve karısmamıda istemiyor bende smdıden sıkmayım dyorum ve karışmıyorum ama bugün bana hergn lahmacun yenmez o yzden aldatırım ben haberlerıde olmadı smdıye kadar dedi ve sonra senı aldatmam dedı sence bu kısıyı silmelimiyim lütfennn söyleyın ıcım hıc rahat olmuyor oynatılmak ıstemıyorm

ben 18 yasındayım.yeni biriyle tanıştım tanıştığım kişinin yaşı 23 biz çıkmaya başladık fakat cok umursamaz. eski sevgilisi facede yorum yapıyor paylaşımlarına bu ne kadar doğru olabılırkı ? kabullenmedm bunu ona söyledım oda doğruları kendım görüyüm o kişiyle düşman olamam yaşanmışlıklar var dedi bu insan cok umursamaz tüm kızlarla konuşuyor ve karısmamıda istemiyor bende smdıden sıkmayım dyorum ve karışmıyorum ama bugün bana hergn lahmacun yenmez o yzden aldatırım ben haberlerıde olmadı smdıye kadar dedi ve sonra senı aldatmam dedı sence bu kısıyı silmelimiyim lütfennn söyleyın ıcım hıc rahat olmuyor oynatılmak ıstemıyorm

Niyetini açık açık söyleyeni de ilk defa görüyorum. Ayrılın bence. Yarın öbür gün sizi aldattığında ben sana demiştim bile diyebilir bu adam.

Çok şaşırdım aldatabilirim sinyallerini açık açık veren biri. Canım sen kaç kurtar kendini beni aldatmaz diye düşünme yapar sonradan üzülme

canım baskasını aldatan senı de aldatır uzulerek soyluyorum... fakat en basından bunu ogrenmıs oldun sende ona gore davranırsın..eskı sevgılısının yorum yapması falan anormal bı durum bence..o kısıyle dusman olmam demesının nedenı cepte tutmak ıstemesı.. hangı kız dusunur eskı sevgılım benımle hala ıletısımde arkadas gıbı dıye..her kız bana hala yazıyor der benımle ılgılenıyor dıye dusunur kızlar..bızlerde oyle dusunuruz en basıtı bı fotografımızı begense onu buyutuuruz nerelere cekerız olayı..dıkkatlı olmalısın...ılerde uzulcegın bı ılıskı kurmamalısınn cnmm

Hiç utanması da yok en fenası da bu galiba. Her gün aynı yemek mi yenirmiş mantığına sahipse bugün olmadı yarın muhakkak aldatır zira aldatmak karakter meselesidir.

Ne kadardır birliktesiniz?

Bence yol ver gitsin bulmuş iyi niyetli kızı uyutmaya çalışıyo:19:

Hiç utanması da yok en fenası da bu galiba. Her gün aynı yemek mi yenirmiş mantığına sahipse bugün olmadı yarın muhakkak aldatır zira aldatmak karakter meselesidir.

Ne kadardır birliktesiniz?

Bence yol ver gitsin bulmuş iyi niyetli kızı uyutmaya çalışıyo:19:

çok yenı 3 hafta oldu birde sürekli ben cok sıkılgan biriyim diyor üstünede eski çıktığıyla konusyor

Bence bu kişi paşa tavırlarında.Ben aldatırım herkeslede konusurum bulusurum karısamazsın kabul etmıyosan sen bılırsın.. Fazla şımartılmış saglam bir darbeyı hakedıyor bence.Sen kendını kurtar derım elbet oda bırgun deli gibi asık olucagı kaybetmekten korkacagı bırıne denk gelırde gorur paşa tavırları..

Back
X