• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfennnn bakar misiniz

Canım. Kızın kan tahlilinde 2 çıkmış.test yanlış bence.yoksa çıkardı yani.

Öyle diyorsun da burda yine bi arkadaş vardı onunda galiba 2 çıkmıştı ben oda bir hafta sonra kadar baktırdı değer artmış hamile şuan yeni daha hamile işte kız idrarda da pozitif diyo kesin hamile bence

Öyle diyorsun da burda yine bi arkadaş vardı onunda galiba 2 çıkmıştı ben oda bir hafta sonra kadar baktırdı değer artmış hamile şuan yeni daha hamile işte kız idrarda da pozitif diyo kesin hamile bence
Canım. İyi de kana karışmadan idrarda nasıl çıkıyor onu anlayamadım ben.?

Canim progestan bas dönmesi bulanti yapar ve idrardaki ikinci cizgi çok yüksek ihtimal progestana bagli.. progestan tarzı hormon ilaçları idrar testlerinde hataya sebebiyet verebiliyor. Kan tahlili kesin sonucu verir..

Insallah istiyorsan Allah en kisa surede nasip etsin

Bayanlar ben bu testi yaptığımda ilacı bırakmıştım yalnız..

Merhaba adet gunum geçince doktorum progestan ilacını verdi 3 gun kullandım ama baş dönmesi ve mide bulantısı nedeniyle şüphelenip tekrar idrar testi yaptım ve hemen ikinci cizgi belirgin bi şekilde çıktı fakat kan tahlilim 2 bu durumda ne oluyor:KK43:
Hamile olablrsin bence netleşmeden zararlı olabilck ilacı kullanma. Ayrıca bazıları kesin olark kabl etmesede. İdrar testi yeterli hamilelik için. Ben hiç kan tahilili yapmadım. Adetin geçti diye biye doktor hemen ilaç verdi ben de onu anlamadım

İlacı dün bıraktım testi bugün yaptım

Eklentiler

• 20170121_222509.webp
    20170121_222509.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 62
Hamile olablrsin bence netleşmeden zararlı olabilck ilacı kullanma. Ayrıca bazıları kesin olark kabl etmesede. İdrar testi yeterli hamilelik için. Ben hiç kan tahilili yapmadım. Adetin geçti diye biye doktor hemen ilaç verdi ben de onu anlamadım
Yaptım öyle bişey ama bilemiyorum olabilir mi degerim yükselir mi

Anca resmi kucultunce yukleyebiliyorum

Eklentiler

• 20170121_222952.webp
    20170121_222952.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 68
Yaptım öyle bişey ama bilemiyorum olabilir mi degerim yükselir mi
Canım ben hiç değerleri bilmyrm dediğm gibi sadece idrar testi yaptım 10. Haftamda da dra gittm ultrsna baktı. Hiç değerlerle işim olmadı.

Nasıl yani kan testi hiç yapılmadı mi
Yurtdışndym ben canım ondandr belki. Doktor yapmadı sadece norml kan değerlerime bakıldı. Onun dışında hamilelkle alakalı değerleri blmyrm hiç. Burda idrar testi pozitifse tamam. Sonrada ultrsnla kontrl oldu bitti maşaAllah:anneadayı:

Yurtdışndym ben canım ondandr belki. Doktor yapmadı sadece norml kan değerlerime bakıldı. Onun dışında hamilelkle alakalı değerleri blmyrm hiç. Burda idrar testi pozitifse tamam. Sonrada ultrsnla kontrl oldu bitti maşaAllah:anneadayı:
Hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olur inşallah:)

Back
X