Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dediginiz herseyi yapiyorum ama bugun daha belirgin oldu kanama rengi pet koydum gormek icin pette bisey yok sadece tuvalete cikinca pecetede goruyorum bunun yaninda iplik gibi sumuksu cok az biseyler var dogalmidir yoksa dusukmudur((??
geçmiş olsun canım bencede sen öncelikle iyice dinlen yorma kendini ve ilacını düzenli olarak kullan inş hiç bişey olmadan atlatırsın bu günlerini. iyi haberlerini ilet bize inş.5 haftalik gebeyim fakat dun cok az kahverengi leke geldi bugun ise kirmizi kan seklinde leke geldi ama cok yogun degil tuvalete gidince hep geliyor ve rengi daha kirmizi doktorum sabah aksam progestan verdi yarin kontrolum var cocugum dusmusmudur(((?????
insalllh yatip dinleniyorum az kanamam var ama su an icin yapicak biseyim yokyarin doktoruma bi gidiyik size haber vericem
Benim gunduz daha hafifti ama simdi tuvalete girdim artmis kanama var ama kipkirmizi degil pede gelmis biraz sumuksu gibi bazen sende de ole mi canim ...cok fazla karamsarlastim yarin doktora gidicem coo agrim yok arada kasiklaarim agriyor bebegimi kaybediyormuyum acaba((
acil servis mudahale edemiyir doktorum yarin gelicek sabah ona gorunucem su an adet gibi kanamam var zaten hayirlisi artik