5 haftalik gebeyim fakat dun cok az kahverengi leke geldi bugun ise kirmizi kan seklinde leke geldi ama cok yogun degil tuvalete gidince hep geliyor ve rengi daha kirmizi doktorum sabah aksam progestan verdi yarin kontrolum var cocugum dusmusmudur (((?????
bunu biz bilemeyiz kanaması olupta düşük tehlikesi olmayan çok insan var doktorun progestan vermiş onu aksatmadan al ve dinlenmeye bak kendini sakın yorma hep yat..yarın inşallah iyi haberlerle gelrsin Rabbim yardımcın olsun
önce geçmiş olsun ve sakın olmaya çalış ayaklarının altına yastık koy ve sol yanına uzan sakın eğilip doğrulma ilaçlarını aksatma bende 5.haftamda kanma yaşadım ama şükür bişey olmadı umarım hayırlı haberlerle gelirsin....
dediginiz herseyi yapiyorum ama bugun daha belirgin oldu kanama rengi pet koydum gormek icin pette bisey yok sadece tuvalete cikinca pecetede goruyorum bunun yaninda iplik gibi sumuksu cok az biseyler var dogalmidir yoksa dusukmudur ((??
dediginiz herseyi yapiyorum ama bugun daha belirgin oldu kanama rengi pet koydum gormek icin pette bisey yok sadece tuvalete cikinca pecetede goruyorum bunun yaninda iplik gibi sumuksu cok az biseyler var dogalmidir yoksa dusukmudur ((??
5 haftalik gebeyim fakat dun cok az kahverengi leke geldi bugun ise kirmizi kan seklinde leke geldi ama cok yogun degil tuvalete gidince hep geliyor ve rengi daha kirmizi doktorum sabah aksam progestan verdi yarin kontrolum var cocugum dusmusmudur (((?????
geçmiş olsun canım bencede sen öncelikle iyice dinlen yorma kendini ve ilacını düzenli olarak kullan inş hiç bişey olmadan atlatırsın bu günlerini. iyi haberlerini ilet bize inş.
Canim bende alti haftalik hamileyim benimde kanamam var kac gundur surekli doktordayim doktorumun dedigi kanama olabilr sanci ile geliyorsa biraz tehlikeli bu bile onemli dil aslinda onemli olan kan testlerin dedi artma varsa hic korkma olsun kanaman dedi ha birde cinsel iliski yok topuklu giymek yok agir kaldima yok agir yemekler yok bol sivi tuket dinlen
Benim gunduz daha hafifti ama simdi tuvalete girdim artmis kanama var ama kipkirmizi degil pede gelmis biraz sumuksu gibi bazen sende de ole mi canim ...cok fazla karamsarlastim yarin doktora gidicem coo agrim yok arada kasiklaarim agriyor bebegimi kaybediyormuyum acaba ((
Benim gunduz daha hafifti ama simdi tuvalete girdim artmis kanama var ama kipkirmizi degil pede gelmis biraz sumuksu gibi bazen sende de ole mi canim ...cok fazla karamsarlastim yarin doktora gidicem coo agrim yok arada kasiklaarim agriyor bebegimi kaybediyormuyum acaba ((
Ah canım bugün git demiştim mesai saatleri içinde. Kanaman da çoğalmis bu hayra alamet değil. Bulunduğun yerde kadin hastalıkları ve Doğum Hastanesi varsa mutlaka kadın doğum dr u da vardır.bence zaman kaybetme.dusuk başlamışsa bile hala bi Şansın olabilir.arkadasiminkini serumla durdurabilmislerdi