Merhabalar arkadaşlar...
Bu konuda cevap bulamazsam eşimin başı en sonunda belaya girecek.çünkü adam bizi çıldırtıyor.biz toki sitesinde oturuyoruz.2006 temmuz ayında evimize taşındık.ev sahibiyiz.2007 de yönetimi değiştirebilirsiniz dediler fakat yönetim biz bir yere gitmiyoruz kalıyoruz dedi ve rest çekti tün siteye.bunun üzerine bina sakinleri bir toplantı yaptı ve bina yöneticisi seçti.yani gayri resmi.bunun amacı site yönetimi ile bina sakinleri arasında köprü olması birde bahçe düzenlemesi ile ilgilenmesiydi.aidat yıllık 50.00 tl olarak belirlendi.ilk senenin aidatı tarafımızca ödendi.sonraki senelerin aidatını ödemedik.çünkü vatandaş kendisini padişah ilan etti.kafasına göre harcamalar.kağıtlar bildiriler yazıp asansöre bina girişine asmalar vs. vs. vs.ayrıca yapılan toplantıda alınan kararlar bize ulaştırılmadı ve imza alınmadı.bir de 32 dairelik binada herhalde 10 daire falan toplantıya katılıp imza atmıştır.bunların üstüne vatandaş giriş katta otuyor ve sitenin ortak kullanım alanı olan otopark boşluklarından evinin önüne denk gelen yere duba çakıp kilit takarak böyle bir hakkı yok iken yer sahiplendi.oraya arabamızı park ettiğimizde yönetimde geldi jandarmada poliste.kimse bişey yapamadı burasını benim yerim diyerek kavga çıkardı.belediye beyaz masaya şahsen şikayette bulunduk fakat site yönetiminin şikayet etmesi gerektiğini yada müdahale etmesi gerektiğini zabıtanın hiç bir şey yapamayacağını söylediler.şimdi vatandaş tekrar yazı yazmaya başladı aidatı ödeyin diye.ben neyi nasıl yapmalıyım ki ceza alsın yada uyarı alsın yada aklını başına alsın.hem dubayı kaldırsın hemde resmi olmayan ama kendisini resmi bina yöneticisi sanmasının tamamen ortadan kalmasını sağlamak istiyorum.lütfennnnnn bana cevap...bu gidişle eşimle birbirlerine girecek ve olay büyüyecek.haddini nasıl bildirebilirim.şimdiden okuyan yazan tüm arkadaşlara teşekkürler.....