lütfennnnn yardimmm kizlarrr desteginize cok ihtiyacim var cok yanlizimm

hasretim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
118
0
46
Almanya
arkadaslar ben 2 senelik evliyim henüz cocuk düsünmüyoruz .21 yasindayim kendimi hazir hissetmiyorum ve daha okulum var gecen ayin 20sinde adet gördüm bugün ayin 23 ve daha adet olmadim dün gece bir agriyla uyandim belim cok agridi hasta oldum sandim ama tuvalete gittigimde hicbirsey yoktu ara ara adet olacakmisim gibi belime agri giriyor ne yapcam bilmiyorum lütfen beni yanlis anlamayim cocuga kesinlikle karsi degilim ama su 1 sene icinde olmamasi gerek tabi ilerleyen zamanlarda bende istiyorum bu cocucgumun olmasini... simdi ne yapcam bilmyorummm arkadassss lütfennnn yardimmmmmmmmmmmmmmm

valla canım nedesem bilmem ki bazen pilanlamadan gelebiliyor bebişler korunmuyormuydun dicem ama dedimya bazen süpriz yapmıştır dur bakalım çok geçmemiş belki havalardan falan değişmiştin günün umarım öyledir hayırlısı artık:26:

canim benim cok tesekkür ederim cevap yazdigin icin... evet geri cekme yönetemiyle korunuyorduk evliligimin ilk üc ayi sadece hap kullandim sonra biraktim geri cekme yöntemiyle korunduk ama bi kac kere yanlislikla kacti bende ona dayanarak hamilemiyim dedim adet olacakmis gibi gisey yok sadece arada belim agriyor bide karnimda bi siskinlik bilmiyorum yaa cok kötüyüm

canim benim cok tesekkür ederim cevap yazdigin icin... evet geri cekme yönetemiyle korunuyorduk evliligimin ilk üc ayi sadece hap kullandim sonra biraktim geri cekme yöntemiyle korunduk ama bi kac kere yanlislikla kacti bende ona dayanarak hamilemiyim dedim adet olacakmis gibi gisey yok sadece arada belim agriyor bide karnimda bi siskinlik bilmiyorum yaa cok kötüyüm
canım geri çekme yöntemi zaten çok riskli böyle hamile kalan çok ben şuan hamileyim 25 haftalık ama biz çok istedik bu bebeği yıllarca aradık umarım seninde pılanladığın zamanda gelir bebeğin ama hamileysende umarım kıymassın bebeğine:16:

canim benimm evet haklisin geri cekme yöntemi riskli ... yok hic aldirmayi düsünmedim düsunmemede napalim artik hamileysemde ama inan hic hazir degilim bendeki belirtiler neyi isaret ediyor onuda bilmiyorum gercekten düsünmekten kafayi yicem:( adina cok sevindim canim benimm hayirlisiyla dünyaya getirirsin insallah kuzucugu:)))

canim benimm evet haklisin geri cekme yöntemi riskli ... yok hic aldirmayi düsünmedim düsunmemede napalim artik hamileysemde ama inan hic hazir degilim bendeki belirtiler neyi isaret ediyor onuda bilmiyorum gercekten düsünmekten kafayi yicem:( adina cok sevindim canim benimm hayirlisiyla dünyaya getirirsin insallah kuzucugu:)))

Ahh canım ben geri çekilme yöntemiyle hamile kalanlardanım..
6 senelik evliyim ve 6 sene bu yöntemle korunup bu sefer hamile kaldım ki eşim çok dikkatlidir...
Çok kötü günler geçirdim aldırmaya kalktım yapamadım... Krizler yaşadım resmen neler neler Allah yaşatmasın..
Ama Rabbim ol dediğinde oluyor bu işler senin istediğin zamanda olmayabiliyor malesef
Şimdi 3 ayım bitti ben hala çok süper sayılmam ama bebeğimi seviyorum onu görünce yaşadığım duyguların tarifi yok...
Rabbim alnına bu yazıyı yazdıysa sen istediğin planı yap nafile...
Eğer kaldıysan sakın ama sakın aldırma canım...

canim benim yazdigin icin cok tesekkur ederim ... keske hapi hic birakmasaydimcok pismanim cok eger hamile olmadigimi ögreniyim hapa tekrar basliycam kesin ve kesinn... istiyerek cocuk yapmak varken böle zamansiz olcak galiba cok üzücü yinede allah yoklugunu aratmasin ama iste hazirrr degilimmmmmmm.... tam belli degil ama doktora gitcem galiba yarin yada test yapcam bilmiyorum artik .sen nerde yasiyorsun canimm???? allah anali babali buyutsun insallah bebeisini canim benm

canim benim yazdigin icin cok tesekkur ederim ... keske hapi hic birakmasaydimcok pismanim cok eger hamile olmadigimi ögreniyim hapa tekrar basliycam kesin ve kesinn... istiyerek cocuk yapmak varken böle zamansiz olcak galiba cok üzücü yinede allah yoklugunu aratmasin ama iste hazirrr degilimmmmmmm.... tam belli degil ama doktora gitcem galiba yarin yada test yapcam bilmiyorum artik .sen nerde yasiyorsun canimm???? allah anali babali buyutsun insallah bebeisini canim benm

Ben Bursa'da yaşıyorum.. Aslında çocuk yapmak için hiç bir zaman hazır olamayacaktım ben..
Rabbimde bu şekilde nasip etti işte.. Ama herşeye değecek buna canı gönülden inanıyorum..
Adetim 1 gün gecikmişti ben prodüktor ile idrar testi yaptım evde hemen çıktı 2. çizgi..
Senin yerinde olsaydım dayanamazdım yapardım kesin şimdiye kadar.. :)
Mutlaka haber ver sonucunu buradan.. Hayırlısı ne ise o olsun hakkında..
Hamile isen şayet elimden geldiğince destek olmaya çalışırım sana...

cok tesekkur ederim canim aslinda haklisin... bi kac gune kadar evde kendim test yapacagim insallah hakkimda hayirlisi olur cok korkuyorumm

cok tesekkur ederim canim aslinda haklisin... bi kac gune kadar evde kendim test yapacagim insallah hakkimda hayirlisi olur cok korkuyorumm

ben tedavi gören çocuğu olmayan birisi olarak seni uyarmak istiyorum. istediğin zaman olmazsa sonradan çok pişman olursun. bari doğum kontrol hapı kullanma eşin prezervatif kullansın. madem şuan istemiyorsun kesinlikle çocuk, korunma anlamında daha ciddi tedbirler almalısınız geri çekme çok riskli bir yöntem.
hakkında hayırlısı olsun.

canım, bu korunma yöntemi değil ki. ne kadar dikkat ederseniz edin, her daim birkaç sperm hazır bir şekilde orada bekliyordur. hamile kalmak için de 1 tanesi yetiyor. bu şekilde hamile kalan çok arkadaşım oldu, bebek seviyoruz şimdi :emir_bebek:

eğer gerçekten bir süre daha çocuk düşünmüyorsanız ya d.k. hapı kullan ya da eşin korunsun. önce bir dr ile görüş (aile hekimi de olur)

haplar hemen koruma sağlamaz. nasıl kullanılacağını iyice öğrenerek başlayın.
doğru kullanırsanız koruyuculuğu çook yüksektir.

kizlar gercekten cok kötüyüm belim agriyorr ve sürekli akintim oluyor öncedende öleydi ama simdi cogaldii . belimin agrsi cok kötü adetmis gibi tuvalete gidiyorum yine olmamisim napcam bilmiyorum ya

1 demet maydonozu haslanmiw suya demle. Su maydonuzu komple yuzunu tutmali. Soyuk oldukca ic. Ve 1 demet maydonuzu salat icin dogradigin gibi yap ve gunde 3 defa ye.

maydanozun düşüğe sebep olduğunu duymuştum, ya bebek varsa sakın bilmediğin seyleri yiyip içme derim Rabbim verdiyse hayırlısı bu demek ki canım moralini bozma.

Back
X