canım geri çekme yöntemi zaten çok riskli böyle hamile kalan çok ben şuan hamileyim 25 haftalık ama biz çok istedik bu bebeği yıllarca aradık umarım seninde pılanladığın zamanda gelir bebeğin ama hamileysende umarım kıymassın bebeğinecanim benim cok tesekkür ederim cevap yazdigin icin... evet geri cekme yönetemiyle korunuyorduk evliligimin ilk üc ayi sadece hap kullandim sonra biraktim geri cekme yöntemiyle korunduk ama bi kac kere yanlislikla kacti bende ona dayanarak hamilemiyim dedim adet olacakmis gibi gisey yok sadece arada belim agriyor bide karnimda bi siskinlik bilmiyorum yaa cok kötüyüm
canim benimm evet haklisin geri cekme yöntemi riskli ... yok hic aldirmayi düsünmedim düsunmemede napalim artik hamileysemde ama inan hic hazir degilim bendeki belirtiler neyi isaret ediyor onuda bilmiyorum gercekten düsünmekten kafayi yicemadina cok sevindim canim benimm hayirlisiyla dünyaya getirirsin insallah kuzucugu:)))
canim benim yazdigin icin cok tesekkur ederim ... keske hapi hic birakmasaydimcok pismanim cok eger hamile olmadigimi ögreniyim hapa tekrar basliycam kesin ve kesinn... istiyerek cocuk yapmak varken böle zamansiz olcak galiba cok üzücü yinede allah yoklugunu aratmasin ama iste hazirrr degilimmmmmmm.... tam belli degil ama doktora gitcem galiba yarin yada test yapcam bilmiyorum artik .sen nerde yasiyorsun canimm???? allah anali babali buyutsun insallah bebeisini canim benm
cok tesekkur ederim canim aslinda haklisin... bi kac gune kadar evde kendim test yapacagim insallah hakkimda hayirlisi olur cok korkuyorumm
cok tesekkur ederim canim aslinda haklisin... bi kac gune kadar evde kendim test yapacagim insallah hakkimda hayirlisi olur cok korkuyorumm
Yarın yap artık bende merak etmeye başladım.. :)
Bu kadar zaman durulur mu ya yapmadan...
canim benim cok tesekkür ederim cevap yazdigin icin... evet geri cekme yönetemiyle korunuyorduk evliligimin ilk üc ayi sadece hap kullandim sonra biraktim geri cekme yöntemiyle korunduk ama bi kac kere yanlislikla kacti bende ona dayanarak hamilemiyim dedim adet olacakmis gibi gisey yok sadece arada belim agriyor bide karnimda bi siskinlik bilmiyorum yaa cok kötüyüm
canim benim yazdigin icin cok tesekkur ederim ... keske hapi hic birakmasaydimcok pismanim cok eger hamile olmadigimi ögreniyim hapa tekrar basliycam kesin ve kesinn... istiyerek cocuk yapmak varken böle zamansiz olcak galiba cok üzücü yinede allah yoklugunu aratmasin ama iste hazirrr degilimmmmmmm.... tam belli degil ama doktora gitcem galiba yarin yada test yapcam bilmiyorum artik .sen nerde yasiyorsun canimm???? allah anali babali buyutsun insallah bebeisini canim benm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?