Lütfennnnnn🥹🙏🏻

• Konu Sahibi Konu Sahibi glgl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

glgl

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2022
63
32
18
35
bilginize ihtiyacım var 26 ağustosta son adetim oldu 3 4 14 15 26 eylülde ilişki yaşadım 1 ekimde beta yaptım 0.43 çıktı bu sabah idrar testinde silik çoktı diğer ikisinde negatif çıktı kan testi versem mi acaba???? Ve hala regli olmadım

Eklentiler

• 735C8412-2E84-45F9-B83B-2A4B6AEC8354.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 36
Geç döllenme olabilir kaset test ile deneyin isterseniz onlar daha iyi sonuç veriyor bu testle yanılan oldu baya

ben görüyorum aşkım git yaptır en azından kafan rahat olur çizgi net gözüküyor

banada var gibi geldi hayırlısı olsun

Merhaba bende bu testle ogrenmistim ama.cok hassas buna benzer ciktiginda beta henuz 3 civarlariydi ama yukseldi sonradan
Tekrar kan testi yaptırsam mı benim ki 0,43 tü işte 1 ekimde 5 gün önce

Ben de bu testle ogrenmistim. Regle 2 gun kala fotograftaki gibiydi. Alttaki 1 gun sonrasinin. Bu test hayli hassas. Bence bir de baska marka ile yineleyin. Onda da silik de olsa belirti varsa kan verin. Allah gonlunuze gore versin.

istersen 2 gün daha teste devam et koyulaşma olucakmı regl kaç gğn geçti
Ben de bu testle ogrenmistim. Regle 2 gun kala fotograftaki gibiydi. Alttaki 1 gun sonrasinin. Bu test hayli hassas. Bence bir de baska marka ile yineleyin. Onda da silik de olsa belirti varsa kan verin. Allah gonlunuze gore versin.
İşte 5 dakika ara ile denedim onda negatif çıktı. Amiiin Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin size de inşallah

İşte 5 dakika ara ile denedim onda negatif çıktı. Amiiin Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin size de inşallah
Tesekkurler. Cok sukur benim dana 2 yasinda tam bir yaramaz oldu bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…