bilginize ihtiyacım var 26 ağustosta son adetim oldu 3 4 14 15 26 eylülde ilişki yaşadım 1 ekimde beta yaptım 0.43 çıktı
bu sabah idrar testinde silik çoktı diğer ikisinde negatif çıktı kan testi versem mi acaba???? Ve hala regli olmadım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende bu testle ogrenmistim ama.cok hassas buna benzer ciktiginda beta henuz 3 civarlariydi ama yukseldi sonradanbilginize ihtiyacım var 26 ağustosta son adetim oldu 3 4 14 15 26 eylülde ilişki yaşadım 1 ekimde beta yaptım 0.43 çıktıbu sabah idrar testinde silik çoktı diğer ikisinde negatif çıktı kan testi versem mi acaba???? Ve hala regli olmadım Eki Görüntüle 3141467 Eki Görüntüle 3141468 Eki Görüntüle 3141469
Tekrar kan testi yaptırsam mı benim ki 0,43 tü işte 1 ekimde 5 gün önceMerhaba bende bu testle ogrenmistim ama.cok hassas buna benzer ciktiginda beta henuz 3 civarlariydi ama yukseldi sonradan
Ben sonrasında yaptığım tek oldu 5 dakika ara ileGeç döllenme olabilir kaset test ile deneyin isterseniz onlar daha iyi sonuç veriyor bu testle yanılan oldu baya
Beklesem mi pekiben görüyorum aşkım git yaptır en azından kafan rahat olur çizgi net gözüküyor
26 ağustosta oldum en son şuan 9. Gün 10. Gün neredeyseistersen 2 gün daha teste devam et koyulaşma olucakmı regl kaç gğn geçti
Bence verebilirsin gecikmende var anladigim kadariylaTekrar kan testi yaptırsam mı benim ki 0,43 tü işte 1 ekimde 5 gün önce
Ucuz testlerden alıp yapın. Onlar daha güvenilir. Çıkarsa kan verirsiniz. Geç döllenme olmuş olabilirbilginize ihtiyacım var 26 ağustosta son adetim oldu 3 4 14 15 26 eylülde ilişki yaşadım 1 ekimde beta yaptım 0.43 çıktıbu sabah idrar testinde silik çoktı diğer ikisinde negatif çıktı kan testi versem mi acaba???? Ve hala regli olmadım Eki Görüntüle 3141467 Eki Görüntüle 3141468 Eki Görüntüle 3141469
istersen 2 gün daha teste devam et koyulaşma olucakmı regl kaç gğn geçti
İşte 5 dakika ara ile denedim onda negatif çıktı. Amiiin Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin size de inşallahBen de bu testle ogrenmistim. Regle 2 gun kala fotograftaki gibiydi. Alttaki 1 gun sonrasinin. Bu test hayli hassas. Bence bir de baska marka ile yineleyin. Onda da silik de olsa belirti varsa kan verin. Allah gonlunuze gore versin.![]()
Tesekkurler. Cok sukur benim dana 2 yasinda tam bir yaramaz oldu bile.İşte 5 dakika ara ile denedim onda negatif çıktı. Amiiin Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin size de inşallah![]()
Yaaaa maşallahTesekkurler. Cok sukur benim dana 2 yasinda tam bir yaramaz oldu bile.![]()