• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfn bi fikir verin surekli mutsuz olmak istemiyorum :(

duygusuzhasret

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2014
528
101
123
35
İstanbul
Mrb arkadaşlar benim sorunum şu eşimin ailesiyle aynı ap.da oturuyoruz 11 aylik evliyim eşim benden 10 yaş büyük ve dogulu yani ailesi genelde kürtçe knuşuyo bense bilmiyorum ve ailedeki en küçk kardşlerinden bile 8 yaş kücügum kaynanam misafr geldgnde,yada byere gtcegi zaman surekli yanında olmamı istiyor ama ben sıkılıyorum bilmyorum yaş farkından mı ama çok bunalyorum gtmeyince trip yapıyo gelin misafire bile gelmiyo diye şuan hamileym ve bu bende çok stres yapyo.bu durumda olan çok kişi vardr mtlaka yardmcı olurmusunuz :(

Allah yardimcin olsun, bu konuda burada o kadar cok dertli varki bilemezsin. Esin sana bu tarz konularda destek olmuyormu ? Gerci mesafe koy diyecegim ama zor gorunuyor. Bence kayinvaliden ne soylerse soylesin sen gitmek istemiyorsan gitme bahaneler uydur. Nasil olsa hamilesin biraz anlayiş gosterir herhalde

her misafire görünmek zorunda değilsin, hem hamilesin naza çek kendini, söyle eşine kv ye mutlaka anlayışlar karşılarlar
ilerde çocuk olunca daha çok zorluk çekersin

Mrb arkadaşlar benim sorunum şu eşimin ailesiyle aynı ap.da oturuyoruz 11 aylik evliyim eşim benden 10 yaş büyük ve dogulu yani ailesi genelde kürtçe knuşuyo bense bilmiyorum ve ailedeki en küçk kardşlerinden bile 8 yaş kücügum kaynanam misafr geldgnde,yada byere gtcegi zaman surekli yanında olmamı istiyor ama ben sıkılıyorum bilmyorum yaş farkından mı ama çok bunalyorum gtmeyince trip yapıyo gelin misafire bile gelmiyo diye şuan hamileym ve bu bende çok stres yapyo.bu durumda olan çok kişi vardr mtlaka yardmcı olurmusunuz :KK43:
eşiniz nereli siz nerelisiniz ?

Mrb arkadaşlar benim sorunum şu eşimin ailesiyle aynı ap.da oturuyoruz 11 aylik evliyim eşim benden 10 yaş büyük ve dogulu yani ailesi genelde kürtçe knuşuyo bense bilmiyorum ve ailedeki en küçk kardşlerinden bile 8 yaş kücügum kaynanam misafr geldgnde,yada byere gtcegi zaman surekli yanında olmamı istiyor ama ben sıkılıyorum bilmyorum yaş farkından mı ama çok bunalyorum gtmeyince trip yapıyo gelin misafire bile gelmiyo diye şuan hamileym ve bu bende çok stres yapyo.bu durumda olan çok kişi vardr mtlaka yardmcı olurmusunuz :KK43:

öcelikle her daim Allah ım yardımcımız olsun..
ne çok dertler var..
seninki de aile ile ilgili...

bence sabret ; hamilelikten dolayı gitmek istemediğini söyle..dinlenmek istiyorum de..zaten bebek doğunca onunla ilgilenmekten başkalarına gitmeye fırsatın kalmadığını göreceklerdir.
sabret..
farklı kültürlerden olmanın sıkıntıları var maalesef..
eşine durumunu mantıklıca naifce anlat..o da bilsin sıkıntını..
sabrediyorum vs de...
bence onunla paylaşmak seni raahatlatacaktır..

Back
X