• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfn bi fikir verin surekli mutsuz olmak istemiyorum :(

duygusuzhasret

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2014
528
101
123
35
İstanbul
Mrb arkadaşlar benim sorunum şu eşimn ailesyle aynı ap.da otryoruz esm bendn 10 yaş büyük ve ailesi dogulu geneld evde yada msafr geldgnde kürtçe konuşulur kaynanamsa her msafr geldgnde benim yanında olmamı istyor bense onlarla çok sıkılyorum bunalyorum şuanda hamileym rahat etmek istyorum benim durumumda olan çok kşi vardr yardm edermsnz bna

Mrb arkadaşlar benim sorunum şu eşimn ailesyle aynı ap.da otryoruz esm bendn 10 yaş büyük ve ailesi dogulu geneld evde yada msafr geldgnde kürtçe konuşulur kaynanamsa her msafr geldgnde benim yanında olmamı istyor bense onlarla çok sıkılyorum bunalyorum şuanda hamileym rahat etmek istyorum benim durumumda olan çok kşi vardr yardm edermsnz bna

canım ben seni çok iyi anlıyorum aynı bende senin durumundayım fakat evli değilim sözlüyüm.şuan bile karşımda oturuyorlar acaip sıkılıyorum maalesef benimde bu soruna bir çözüm bulmam lazım ama bulamadım çünkü sözlümün ailesi çok kıymetli kendide sürekli evde onları istemiyor ama bana belli etmiyor bende ne yapacağımı şaşırdım.benimkisi yunus polis sürekli geceleri çalışıyor gündüzleride yatıyor.izinli günlerinde ailesi hep bizzde hiç yalnız kalamıyoruz inan bende bu dertten çok muzdaribim.zaten bizim aramızda geçtiğimiz yaz çok bozulmuştu çünkü beni aldatmıştı.bizimde aramız tam alamıyla düzelmedi çünkü hep yanımızda birileri var ve bende artık bu durumdan çok sıkılmaya başladım.

canım hamile olmasan çalış diycektim ama hamileymişsin..eşinle bu durumu konustunmu? ev kendınızın deılse başka bi eve çıksanız? ayy adamada ailen böyle böyle denmezki..her kaynana nedense gelınlerını hep yanlarında görmek ıster..:52::52:

Söyledin mi bunu kayanana hic?

canım söylese ne olur ki adı üstünde kaynana işte söylesede bir şey değişeceğini hiç zannetmiyorum erkek annelerinin çoğu böyle rahatsız olduğunu söylesen bile arsız arsız anlamazlıktan gelir aynı şeyleri yapmaya devam eder.bence eşine bu konuyu açması lazım.ona da açamıyorsa rahatsız olduğunu belli edecek tavırlarda bulunması lazım.arkadaşımız hamile olduğunu söylemiş mesela kendini iyi hissetmediğini sancısı olduğunu vs. söyleyip odasına çekilmesi falan lazım.hiçbir çözüm bulamıyorsa çeşit çeşit bahaneler yaratması lazım :)

aklıma gelmişken bizim apartmanda bir komşumuz var ve iki kayınvalidesii var biri gerçek biri üvey komşumuz üvey kayınvalidesi ile aynı apartmanda oturuyordu üvey kayınvalidesi aslında eşinin halası oluyor ve bu yüzden gerçek kayınvalideside sürekli geliyordu anlayacağın iki kayınvalidede sürekli kızla beraber aynı apartmandaydı ve her misafiri geldiğinde kızında sürekli yanlarında olmasını sürekli hizmet yapmasını istiyorlardı.ve kız artık isyan etti en son eşine söyledi ama yine laftan anlamadılar ve son çare artık ne kapı ne de telefonlarına cevap vermemeye başladı onlara.çünkü o da hamileydi gece sancım vardı uyuyamadım midem bulanıyyordu uyuyamadım o yüzden telefonu duymadım kapıyı duymadım falan diye sürekli başından atmaya başlamıştı ama yine kayınvalideleri laf etmeye başladı ve en son sonunda çok fena kavga ettiler.şimdi eskisii gibi kızı bunaltmıyorlar.onlarda sonunda anladılar sanırım kızı çok bunalttıklarını.

canım söylese ne olur ki adı üstünde kaynana işte söylesede bir şey değişeceğini hiç zannetmiyorum erkek annelerinin çoğu böyle rahatsız olduğunu söylesen bile arsız arsız anlamazlıktan gelir aynı şeyleri yapmaya devam eder.bence eşine bu konuyu açması lazım.ona da açamıyorsa rahatsız olduğunu belli edecek tavırlarda bulunması lazım.arkadaşımız hamile olduğunu söylemiş mesela kendini iyi hissetmediğini sancısı olduğunu vs. söyleyip odasına çekilmesi falan lazım.hiçbir çözüm bulamıyorsa çeşit çeşit bahaneler yaratması lazım :)

Benim babannem yaşndalar nasl sóyleyeblrmki kendisi çok iyi ama sdce bu durumu sevmyorum eltmde akrbası zaten ve bendn 16 17 yaş bûyk onlada anlaşamyoruz eşim kesnlikle bni haklı bulmaz taşnma imkanımz yok dnecek kadar az

Benim babannem yaşndalar nasl sóyleyeblrmki kendisi çok iyi ama sdce bu durumu sevmyorum eltmde akrbası zaten ve bendn 16 17 yaş bûyk onlada anlaşamyoruz eşim kesnlikle bni haklı bulmaz taşnma imkanımz yok dnecek kadar az

canım ben seni anlıyorum ve az öncede bahsettim hiçbirşey yapamıyorsan bahaneler bulmalısın nasıl olsa hamileymişsin en azından hamileleik döneminde bahaneler bulursan zaten çocuk olduktan sonrada kendş evinden baya bir müddet çıkmazsın.bende daha evlenmeden aynı şeyleri yaşıyorum çok bilmiş bir ve oğluna haksızda olsa laf söylettirmeyen ve sürekli koruyan bir kaynanam evimizden hiç çıkmayan kaynım ve birde sözlümün kızı var.anlayacağın ben senden daha kötü durumdayım.ne yaptıysam olmadı artık durumu kabullendim onları hatalarına rağmen sevmeyi tahammül etmeyi öğrendim.ben senden gerçekten çok daha kötü durumdayım kelimelerle bile ifade edemem.ama bazen elden birşey gelmiyor nelerf yapsanda en başa dönüyorsun tekrar.ben samimi bir insanım yapmacıklıktan nefret ederim ama şuan onlara karşı yapmacık davranıyorum sen anla artık.çünkü çekilecek bir tarafları inan kalmadı bayıyorlar çok fena beni.benimkisine gelince o zaten adam değil.asıl o ailesini hiç istemez ama ben el kızıyım ya benim yanımda ailesi kıymetli olur.

canım hamile olmasan çalış diycektim ama hamileymişsin..eşinle bu durumu konustunmu? ev kendınızın deılse başka bi eve çıksanız? ayy adamada ailen böyle böyle denmezki..her kaynana nedense gelınlerını hep yanlarında görmek ıster..:52::52:

Şuanda ble çalşmak istyorum ama izn vermyo eşm.söylesem ble ben haksz olurum.

Ben de oyleyim ama esimin silesinden farkli hir sehirdeyiz yilda gordugum 10 gun ve bazen cileden cikiyorum kimse tinmiyor ceviri yapan da yok ben de cok didindim ama onlar arti konustugunda ben de farkli odaya gidiyorum ya da disari ben bozulacagima onlarbozuldsun.birgun bi akrabalari geldi hicbisey anlamadim actim Telefonumu oynuyirum kadin sonra bana birsuru laf etti suzin bu gelin fena dedi actim agzimi yumdum gözümü ay cok sinirdi yaaa

canım benim de sevgilim kürt..ailesine de sürekli gider gelirim.saolsunlar yanımda hep türkçe konuşmaya gayret ediolar ama ana dilleri olduğu için bazen kaptırıolar öyle konuşuolar... ben sesimi çıkarmıorum,,eğer konuşma uzarsa zaten sevgilim uyarıo onları.... onlar da ay pardon diyip düzeltiolar ama sen o bakımdan şanssızsın sanırım.. şöyle yapabilirsin... öncelikle bi iki kere tatlı dille uyar... gülerek" anne ben bişey anlamıyorum..türkçe konuşsanız*" de.... düzeltmezlerse bi dahaki sefere çağırdıkları zaman, anne siz hep kürtçe konuşuosunuz ben bişey anlamıorum,hal,yle çok sıkılıorum,öyle yapacaksanız gelmeyeyim de... biraz empati yapsınlar ya...

canım ben seni anlıyorum ve az öncede bahsettim hiçbirşey yapamıyorsan bahaneler bulmalısın nasıl olsa hamileymişsin en azından hamileleik döneminde bahaneler bulursan zaten çocuk olduktan sonrada kendş evinden baya bir müddet çıkmazsın.bende daha evlenmeden aynı şeyleri yaşıyorum çok bilmiş bir ve oğluna haksızda olsa laf söylettirmeyen ve sürekli koruyan bir kaynanam evimizden hiç çıkmayan kaynım ve birde sözlümün kızı var.anlayacağın ben senden daha kötü durumdayım.ne yaptıysam olmadı artık durumu kabullendim onları hatalarına rağmen sevmeyi tahammül etmeyi öğrendim.ben senden gerçekten çok daha kötü durumdayım kelimelerle bile ifade edemem.ama bazen elden birşey gelmiyor nelerf yapsanda en başa dönüyorsun tekrar.ben samimi bir insanım yapmacıklıktan nefret ederim ama şuan onlara karşı yapmacık davranıyorum sen anla artık.çünkü çekilecek bir tarafları inan kalmadı bayıyorlar çok fena beni.benimkisine gelince o zaten adam değil.asıl o ailesini hiç istemez ama ben el kızıyım ya benim yanımda ailesi kıymetli olur.

Daha sözlüsün. Şimdiden bu kadar bunaltmışlar seni. Sözlün tarafından geçen yaz aldatılmışsın!!! Yapmacık davranıyomuşsun ailesinin yanında -ki bu bi mutsuzluğunu yansıtmama çabası şuan snn durumunda. Ahh be kuzum ne diye hala onlara katlanıyosun?

Bi ömür aldatmalarla, yapmacık gülümsemelerle, sıkılıp bunalmalarla geçer mi? Gençliğini sevdiğinin sadakatiyle, aşkla yaşamadan heba etmene değer mi?

Daha sözlüsün. Şimdiden bu kadar bunaltmışlar seni. Sözlün tarafından geçen yaz aldatılmışsın!!! Yapmacık davranıyomuşsun ailesinin yanında -ki bu bi mutsuzluğunu yansıtmama çabası şuan snn durumunda. Ahh be kuzum ne diye hala onlara katlanıyosun?

Bi ömür aldatmalarla, yapmacık gülümsemelerle, sıkılıp bunalmalarla geçer mi? Gençliğini sevdiğinin sadakatiyle, aşkla yaşamadan heba etmene değer mi?

Bende katlyorum size şahsen ben bóyle olcanı blseydm evlenmezdm ben okadar yakn dgldm nşanlyken ailesine.

Ben de oyleyim ama esimin silesinden farkli hir sehirdeyiz yilda gordugum 10 gun ve bazen cileden cikiyorum kimse tinmiyor ceviri yapan da yok ben de cok didindim ama onlar arti konustugunda ben de farkli odaya gidiyorum ya da disari ben bozulacagima onlarbozuldsun.birgun bi akrabalari geldi hicbisey anlamadim actim Telefonumu oynuyirum kadin sonra bana birsuru laf etti suzin bu gelin fena dedi actim agzimi yumdum gözümü ay cok sinirdi yaaa

Ben çok yumuşak kalplym galiba kmse uzulsn istemyorum ama ben uzulyorum alışkanlık onlarnkide ama dûşnmeleri gerekyo sonra yanlarna gtmeynce o kadar laf sokuyolar

Benim esim de kürt ama ayrı şehirlerdeyiz ve esim bana düşkün :-) bayramda gidip on gün kaldık ve aynı şeyleri yaşadım baska odaya gittim belli ettim ama anlamadilar görümcem sağolsun uyardı hep kvyi ama kadın doğru dürüst türkçe konuşamıyo yani yapacak birşey yok en mantıklısi eşine söyle ben öyle yapıyorum gerçi o da arada kalıyo

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim esim de kürt ama ayrı şehirlerdeyiz ve esim bana düşkün :-) bayramda gidip on gün kaldık ve aynı şeyleri yaşadım baska odaya gittim belli ettim ama anlamadilar görümcem sağolsun uyardı hep kvyi ama kadın doğru dürüst türkçe konuşamıyo yani yapacak birşey yok en mantıklısi eşine söyle ben öyle yapıyorum gerçi o da arada kalıyo

Herzaman yanımzda olmuyoki eşm ne kadar dsede kar etmyo ben birazda sessz briyim knuştgum zaman insanları kırarak konuşuyorum elmde olmadan bkç kere bu şekilde uyardm ama malesef.benim ailemde yakn ama hç gtmemi istemyolar 2 gun ustuste dşarı çksam cok geziyo oluyorum kültrlermzde çok farklı :(

Herzaman yanımzda olmuyoki eşm ne kadar dsede kar etmyo ben birazda sessz briyim knuştgum zaman insanları kırarak konuşuyorum elmde olmadan bkç kere bu şekilde uyardm ama malesef.benim ailemde yakn ama hç gtmemi istemyolar 2 gun ustuste dşarı çksam cok geziyo oluyorum kültrlermzde çok farklı :(
Onların söylemlerine hiç kulak asma boşver onlar senin dediklerini yapıyorlar mi sanki ama biraz daha güzel konuş daha olmadı her konuşmada ortamdan çık niye diye sormalarıni sağla
Aynı yerde oturmak sıkıntı ben de senin gibi olsaydım kaldıramazdim bi tanıdık sırf kendi hakkında birşey diyecekler mi diyorlar mi diye öğrendi olmazsa öğrenmeye çalış ben beceremedim ki esim de öğretme yeteneği yok heveslenmiştim ama olmadı insan merak ediyor onlar bi komik birşey konuşsalar hiç birşey anlamadan mal gibi bakıyordum o bir haftayı zehir ettim eşime

Onların söylemlerine hiç kulak asma boşver onlar senin dediklerini yapıyorlar mi sanki ama biraz daha güzel konuş daha olmadı her konuşmada ortamdan çık niye diye sormalarıni sağla
Aynı yerde oturmak sıkıntı ben de senin gibi olsaydım kaldıramazdim bi tanıdık sırf kendi hakkında birşey diyecekler mi diyorlar mi diye öğrendi olmazsa öğrenmeye çalış ben beceremedim ki esim de öğretme yeteneği yok heveslenmiştim ama olmadı insan merak ediyor onlar bi komik birşey konuşsalar hiç birşey anlamadan mal gibi bakıyordum o bir haftayı zehir ettim eşime

Aynen çok kótü oluyo onlar şakalaşıp guluşurken ben hç bşey anlamadan otryorum bend tv izlyo muş gbı yapyorum halbuki çok sinrlenyorum eşmde ögretmyo kendside pek blmyo gerçi

haklısın canım işte dediğim gibi ben kuşadasında yaşıyorum burada herkes birbirini tanır bilir.ve benim sözlümü herkes tanıyor onla ayrılırsam bile çevremde bir tane insan olmazçünkü lafı sözü geçen ve herkesin tanıdığı birisi.birde insan 4 yılını verince bir anda kolay bırakamıyor bir umut belki düzelir diye bekliyorsun.aldatma olayına gelince aslında sadece tanışıp muhabbet ediyordu zaten ben öğrendiğimdede devamını ister istemez getiremiyordu.ama en son bu yaz yaptı yapacağını yine biriyle tanışmış numarasını falan almış bende hemen farkettim ve ayrıldım ondan.o da bunu fırsat bilip kadınla beraber oldu ama hep yalanladı yok numarasını sildim yok görüşmedim falan filan.ama beni işteyken arayıp bana karışıp çalışmadığı zamanlarda hiç sesinin çıkmamasından anladım ben birşeyler olduğunu en son görüşelim dedi görüştük ve teline şifre koymuş wcye gitti bende çok zekiyim maşallah hemen şifresini tahmin edip denedim ve hemen baktım kadından aşkım niye açmıyorsun falan diye bir sürü msj ve arama gelmiş.yani benim yanımda cvp veremedi sanırım ondan.onun yanındaykende beni aramayıp ben aradığımdada açamaması gibi.hepsini geçtim utanmadan kadını bizim dayayıp döşediğimiz eve atmış birde.kadın sabaha kadar barlarda takılan birini ayarlayıp evleniyim derdinde olan iki çocuklu ve gurursuz birisi.yakaladığım gün kadın yine arayınca telefonu ben açtım ortalığı birbirine kattı kadın.düşünsene ben 4 yıldır beraber olduğu kadınım o kadın 3 haftalık bir kadın ve hem bana hem benimkine sardı hesap soruyor.benmkisi zaten kadının manyak olduğunu anlamış ama sıyrılamamış sanırım işin içinden çünkü yakalanmadan önce bana bir kaç gün süre ver düzelticemm herşeyi falan demişti ama düzeltememii kadını başından atamamışki ben yakaladım.benimkinin kadınla konuştuüumu görünce bir panikledi beni kurtar o kadından demeye başladı.yani ilk defa içim bu kadar burkuldu.ama şuan bana karşı o kadar düzelmeye başladıki yazdan beri artık erkek erkeğe çıkmaları neredeyse bitti.bana karşı baya dikkatli davranıyor.her gittiği geldiği yeri biliyorum telefonunu açmamazlık yapmıyor.çünkü daha önce yaptıkları aldatma sayılmazdı pek ama yazınki yaptığını benim hiç unutmayacağımı anladı sanırım o da hata yaptığını anladı.ve ben ona son şansı verdim.bakalım ne olacak bu yaz göreceğiz

Back
X