• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfn bi fikir verin surekli mutsuz olmak istemiyorum :(

Mrb arkadaşlar benim sorunum şu eşimn ailesyle aynı ap.da otryoruz esm bendn 10 yaş büyük ve ailesi dogulu geneld evde yada msafr geldgnde kürtçe konuşulur kaynanamsa her msafr geldgnde benim yanında olmamı istyor bense onlarla çok sıkılyorum bunalyorum şuanda hamileym rahat etmek istyorum benim durumumda olan çok kşi vardr yardm edermsnz bna

kurtce ogrenmeye calissana :) esin ve esinin ailesi de sevinir :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

haklısın canım işte dediğim gibi ben kuşadasında yaşıyorum burada herkes birbirini tanır bilir.ve benim sözlümü herkes tanıyor onla ayrılırsam bile çevremde bir tane insan olmazçünkü lafı sözü geçen ve herkesin tanıdığı birisi.birde insan 4 yılını verince bir anda kolay bırakamıyor bir umut belki düzelir diye bekliyorsun.aldatma olayına gelince aslında sadece tanışıp muhabbet ediyordu zaten ben öğrendiğimdede devamını ister istemez getiremiyordu.ama en son bu yaz yaptı yapacağını yine biriyle tanışmış numarasını falan almış bende hemen farkettim ve ayrıldım ondan.o da bunu fırsat bilip kadınla beraber oldu ama hep yalanladı yok numarasını sildim yok görüşmedim falan filan.ama beni işteyken arayıp bana karışıp çalışmadığı zamanlarda hiç sesinin çıkmamasından anladım ben birşeyler olduğunu en son görüşelim dedi görüştük ve teline şifre koymuş wcye gitti bende çok zekiyim maşallah hemen şifresini tahmin edip denedim ve hemen baktım kadından aşkım niye açmıyorsun falan diye bir sürü msj ve arama gelmiş.yani benim yanımda cvp veremedi sanırım ondan.onun yanındaykende beni aramayıp ben aradığımdada açamaması gibi.hepsini geçtim utanmadan kadını bizim dayayıp döşediğimiz eve atmış birde.kadın sabaha kadar barlarda takılan birini ayarlayıp evleniyim derdinde olan iki çocuklu ve gurursuz birisi.yakaladığım gün kadın yine arayınca telefonu ben açtım ortalığı birbirine kattı kadın.düşünsene ben 4 yıldır beraber olduğu kadınım o kadın 3 haftalık bir kadın ve hem bana hem benimkine sardı hesap soruyor.benmkisi zaten kadının manyak olduğunu anlamış ama sıyrılamamış sanırım işin içinden çünkü yakalanmadan önce bana bir kaç gün süre ver düzelticemm herşeyi falan demişti ama düzeltememii kadını başından atamamışki ben yakaladım.benimkinin kadınla konuştuüumu görünce bir panikledi beni kurtar o kadından demeye başladı.yani ilk defa içim bu kadar burkuldu.ama şuan bana karşı o kadar düzelmeye başladıki yazdan beri artık erkek erkeğe çıkmaları neredeyse bitti.bana karşı baya dikkatli davranıyor.her gittiği geldiği yeri biliyorum telefonunu açmamazlık yapmıyor.çünkü daha önce yaptıkları aldatma sayılmazdı pek ama yazınki yaptığını benim hiç unutmayacağımı anladı sanırım o da hata yaptığını anladı.ve ben ona son şansı verdim.bakalım ne olacak bu yaz göreceğiz

Sendeki sabra şunları okuyunca daha da bi hayran kaldım. Umarım sabrının sonu refaha kavusturur seni canım ... Bunu kalpten diledim snn için.

Bende katlyorum size şahsen ben bóyle olcanı blseydm evlenmezdm ben okadar yakn dgldm nşanlyken ailesine.

Canım benim, ne diyebilirim ki Rabbim seninde yardımcın olsun, inş.bundan snra dilediğin herşeyi gönlüne göre versin... Yaşadıkların gerçekten zor, hayal ettiğin evliliği yaşayamamak büyük hayalkırıklığı hissettirir insana tahmin edebiliyorum. Bence de önce eşin, sonra da kayınvalidenle bu konudaki sıkıntını açıkça konuşman en mantıklısı gibi geliyo bana da... Ki, bu işte sana çözüm yaratabilecek en temel kişi kesinlikle eşin. Neticede onun annesini uyarması daha da kolay olacaktır. Ya da ne bilim hani misafirleri varken tatlı dille onlardan hiç değilse sen yanlarındayken Türkçe konuşmalarını istemesi 'eşim de bilsin ne konuşulduğunu' diyerek...vs. bence işini çok daha kolaylaştıracaktır.

Sendeki sabra şunları okuyunca daha da bi hayran kaldım. Umarım sabrının sonu refaha kavusturur seni canım ... Bunu kalpten diledim snn için.

Canım benim, ne diyebilirim ki Rabbim seninde yardımcın olsun, inş.bundan snra dilediğin herşeyi gönlüne göre versin... Yaşadıkların gerçekten zor, hayal ettiğin evliliği yaşayamamak büyük hayalkırıklığı hissettirir insana tahmin edebiliyorum. Bence de önce eşin, sonra da kayınvalidenle bu konudaki sıkıntını açıkça konuşman en mantıklısı gibi geliyo bana da... Ki, bu işte sana çözüm yaratabilecek en temel kişi kesinlikle eşin. Neticede onun annesini uyarması daha da kolay olacaktır. Ya da ne bilim hani misafirleri varken tatlı dille onlardan hiç değilse sen yanlarındayken Türkçe konuşmalarını istemesi 'eşim de bilsin ne konuşulduğunu' diyerek...vs. bence işini çok daha kolaylaştıracaktır.

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım.ben aslında çok sabırsız biriydim aklıma birşeyi taktıysam o an yapardım hiç sabretmezdim ne gelirse başıma sabırsızlığımdan gelirdi o derece yani.Allah hepimizi zayıf olduğumuz yönlerimizle sınıyor bence.beni de sabrımla sınadı ve bana sabretmeyi öğretti.önceden olsa aldatmayı bırak en ufak bir hatasında ayrılırdım kesinlikle zaten.

Back
X