Bu çok küçük ki nerdeyse 5 6 mm bişeyPeki bunu yorumlayabilir misiniz
12 haftalık banada yorum yapar mısınız
11+3 banada bakarmısınız6 yıllık kadın doğum tecrübeme dayanaraktan kız diyorum tabi eğer çocuğun pipisi küçük değilse çünkü cinsiyet oluşumu bu haftada başlar 16 da kesin gorulur
Eger gördüğüm şey kemik değilse erkek bebeğe benziyor11+3 banada bakarmısınız
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim o görüdüğünüz yer kemik herkes ordan kaynaklı erkek diyor sanırımEger gördüğüm şey kemik değilse erkek bebeğe benziyor
Rica ederim olabilir çünkü kemik de net çıkmamış pozisyonundan ötürü sağlıkla gelsin bebeğinizCevap verdiğiniz için teşekkür ederim o görüdüğünüz yer kemik herkes ordan kaynaklı erkek diyor sanırım
Rica ederim olabilir çünkü kemik de net çıkmamış pozisyonundan ötürü sağlıkla gelsin bebeğiniz
Ama 8 haftalık bebeğin cinsiyeti daha oluşmaz ki 10 haftada başlar
Lütfen bana da bakarmisiniz 12+1Rica ederim olabilir çünkü kemik de net çıkmamış pozisyonundan ötürü sağlıkla gelsin bebeğiniz
Bence kız ama bilen önce Allah sonra doktorunLütfen bana da bakarmisiniz 12+1
Bacak arası gorunuyormu nerden anladınız acabaBence kız ama bilen önce Allah sonra doktorun
Yan yatış bı resimde başka bı resimde hafif dönük yanilmiyorsam erkek çocuklarında olan çıkıntı yok gibiydi ordan ama yine diyorum tabi ki bilen AllahBacak arası gorunuyormu nerden anladınız acaba
Teşekkür ederim .doktorumuz da kesin değil ama kız gibi şimdilik değişebilir çıkıntı goremedim dedi . Sizce değişme ihtimali varmı net olarak belli mi kız olduğu .doktor kararsız kaldı sanki biraz .benim içimden hep erkek geçti şimdiye kadar .ilk bebeğimiz çok merak ediyoruz.yoksa kız erkek ne farkeder evlat hepsiYan yatış bı resimde başka bı resimde hafif dönük yanilmiyorsam erkek çocuklarında olan çıkıntı yok gibiydi ordan ama yine diyorum tabi ki bilen Allah
İlk resmi görünce erkek dedim ama dördüncü resimde de kız gibi duruyor anlayamadım hissettiğim söyleyeyim bence erkek :)Lütfen bana da bakarmisiniz 12+1
İnşallah canım bende öyle hissediyorumİlk resmi görünce erkek dedim ama dördüncü resimde de kız gibi duruyor anlayamadım hissettiğim söyleyeyim bence erkek :)
Sırtı dönük bı resimde birisinde yan duruyo galiba ama çıkıntısı yok erkek çocuklardaki gibiBacak arası gorunuyormu nerden anladınız acaba
Sağlıkla gelsin bebeğiniz evet bazen değişebiliyor cinsiyet çünkü bazen erkek çocuklarında pipi küçük olabiliyo doktor kız diyo sonra 16 da bı bakiyolar ki erkek kız çocuklarında klitoris bazen büyük oluyor erkek çocukla karistiyolar cinsiyet kesin. Olarak 16. Haftada belli olur ama nolur nolmaz diye siz hamilelik süresince ara ara cinsiyet sorunTeşekkür ederim .doktorumuz da kesin değil ama kız gibi şimdilik değişebilir çıkıntı goremedim dedi . Sizce değişme ihtimali varmı net olarak belli mi kız olduğu .doktor kararsız kaldı sanki biraz .benim içimden hep erkek geçti şimdiye kadar .ilk bebeğimiz çok merak ediyoruz.yoksa kız erkek ne farkeder evlat hepsi
Teşekkür ederimSağlıkla gelsin bebeğiniz evet bazen değişebiliyor cinsiyet çünkü bazen erkek çocuklarında pipi küçük olabiliyo doktor kız diyo sonra 16 da bı bakiyolar ki erkek kız çocuklarında klitoris bazen büyük oluyor erkek çocukla karistiyolar cinsiyet kesin. Olarak 16. Haftada belli olur ama nolur nolmaz diye siz hamilelik süresince ara ara cinsiyet sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?