Lys ye hazırlanma

eylemgs34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
217
22
34
ben 4 yıllık kazandım lys gircem evde nasıl hazrlanabilirim kitaplar filan alcam tekrar önerisi olanlar

ben hep evde calısarak girdim en iyisi günün belirli saatleri en cok ilgi alanın olan derslerden konu işleyip test cözmek ben öyle yapıyordum

ben hep evde calısarak girdim en iyisi günün belirli saatleri en cok ilgi alanın olan derslerden konu işleyip test cözmek ben öyle yapıyordum

tşk ederim zaten calışmaya bugün başlamaştım mola verdim şuan bi buraya yazıp akıl alim dedim:)

evde hazırlanacaksan bol bol test çözmen gerek özellikle hergün belirli bir sayıda soru çözmeye şartlamalısın kendini.tabii deneme sınavları yap,süre tut böylece dikkat ve hız kazanırsın.

Birde canım edebiyat icin çok kitap oku ders calısmak dışında allaha sükür okumam cok hızlıdır bu yüzden sınavlarda da isime yaramıstır

evde hazırlanacaksan bol bol test çözmen gerek özellikle hergün belirli bir sayıda soru çözmeye şartlamalısın kendini.tabii deneme sınavları yap,süre tut böylece dikkat ve hız kazanırsın.

kendime bi ders çalışma programı hazırladım zaten tşklerr

ben internetten hazırlanıyorum özellikle youtube da birçok ders videosu yapan kanallar var ama favorim tonguç akademi.
İnternet siteleri de çok iyi hem kısa hem de çok eğlenceli ya her dersin videosu var sanırım deneyin derim kızlar baya başarı oranım arttı benim denemelerde

X