LYS'de Coğrafya1 ve Coğrafya2'nin farkı nedir?

peaceintheworld

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
304
38
2 gunden beri arastırıyorum bir turlu bulamıyorum .Her yerde farklı lys de cografya 1 ve cografya 2 nedir farklari nelerdir lutfen bilgi sahibi olan cevap yazsın lutfen calısmaya basliyacagim bir turlu baslayamiyorum lutfen ...

Coğrafya-1 tüm adayların aldıkları coğrafya dersi ile sınırlı olacak, 2 ise sözel öğrencilerin daha geniş gördükleri bir derslerle.

LYS3 ve LYS4 farkı var ikinci bölümde
Eğer eşitağırlık çıkışlı iseniz LYS3 yani Türkçe, Coğrafya sınavına girmelisiniz.
Eğer sözel bölümün alanlarından da tercih yaparım diyorsanız LYS4 e de girmelisiniz orada da Tarih, Coğrafya ve Felsefe grubu soruları var. Yani LYS3 ve LYS4 teki konular, soruların tarzı vs farklı olacaktır
Galiba sormak istediğiniz bu

Okula gitmiyor musun? Hocalarina sorsana? Bu zaman olmus bunu bilmenen garip?
Internette FBI in gizli belgeleri bile var, cografya2 yi bulamadin mi ?:KK14::KK14:

LYS3 ve LYS4 farkı var ikinci bölümde
Eğer eşitağırlık çıkışlı iseniz LYS3 yani Türkçe, Coğrafya sınavına girmelisiniz.
Eğer sözel bölümün alanlarından da tercih yaparım diyorsanız LYS4 e de girmelisiniz orada da Tarih, Coğrafya ve Felsefe grubu soruları var. Yani LYS3 ve LYS4 teki konular, soruların tarzı vs farklı olacaktır
Galiba sormak istediğiniz bu

Hayir sormak istedigim bu degil lys 3 de cog 1 lys 4 de cog 2 var bunu biliyorum benim sormak istedigim su ben lys 3 den giris yapicam kısmetse cog 1 de hangi konular var onu ogrenmek istiyorum. Yinede sagol.

Okula gitmiyor musun? Hocalarina sorsana? Bu zaman olmus bunu bilmenen garip?
Internette FBI in gizli belgeleri bile var, cografya2 yi bulamadin mi ?:KK14::KK14:

Okula gitmiyorum dershanyede gitmiyorum kendim arastırıp bulmaya çalısıyorum internetten araştırdım pek emin olamadım burdada mutlaka lys girecek olanlar veya daha onceden girmis olanlar vardır diye konu açtım.

X