M.biber hapı ile Zayıflayanlar buraya:-)

Bir tanidigim zayiflafi bu biber hapiyla ama, bana gore degil diye hic sormadim. Cok da guzel kilo verdi. Ben dukan diyeti yapiyorum, yavas yavas cok guzel kilo verdim ben de...

Bir tanidigim zayiflafi bu biber hapiyla ama, bana gore degil diye hic sormadim. Cok da guzel kilo verdi. Ben dukan diyeti yapiyorum, yavas yavas cok guzel kilo verdim ben de...

bende dukan yapıyodum çok güzeldim incağğcık oldumm:43: işten çıkıncada alamadım malzemelerimi aldım yine kilocukları. seyirde misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Verirsin canım üzülme benimde hamilelikte aldığım 30 kilo fazlalığım var inşallah veririm inceciktim inşallah olacam biber hapı al

Kizlar, merhaba.. Bende cok merak ettim bu urunu.. Tam adi ne, fiyati ne, detay verebilirmisiniz?

Ya arkadaşlar bu biber hapı filan güvenilir mi acaba izlediğim bir haberde bir bayan bu hapı kullandığı için ölmüş .en iyisi az yemek yemeğe çalışmak ben korktum açıkcası.

Kızlar bir ay olacak ölmedim valla:))) kiloda veriyorum süper Allah nazarlardan saklasın süper kıyafetlerim belimden düşüyor maşallah incecik kalacam inşallah

Birkac sene once red pepper lardan ictim. 2-3 kutu ictim, ilk kutu superdi, sonrakiler cakma cikti. Sonra lw60 90 mucizeydi.. Artik yok.. :( piyasada ne varsa denedim, baska hicbisey ise yaramamisti.. Mesajini okuyunca umut oldu tekrar bana.. :) ismini yerini belirtebilirmisin.. Cok sey ictim, bende olmedim.. :) bunu da denemek istiyorum..

Funda096 dalgamı geçiyorsun anlamadım
20 günde 7 kilo zaten mümkün değil sadece su ile beslensen bile mümkün değil

bunun dışında herkes soruyor adı ne nedir nasıl kullandın nerden aldın diye sen hala şu kadar verdim bu kadar verdim diyorsun
resmen dalga geçiyorsun

evet ya özelden yaz dedim onuda yazmadın umarım bizimle dalga geçmiyorsundur...

bu arada bende daha önce bunun gibi bişiy kullanmıştım ayda 8 kilo verdimdim.. hakkat verdiriyo ama artık bu eski formlar işe yaramıyor ürünler çakma gerçek olanın nerde olduğunu bulmaya çalışıyorum :...

Back
X