Arkadaşlar benim ilk görüştüğüm doktordu kendisi beni ameliyat yapmak istemedi zor bir burnum vardı çünkü. Bugün instagramda fotoğrafını gördüm yorum yazdım iyi ki beni geri çevirmişsiniz sayenizde çok araştırdım ameliyat oldum simetrik bir burnum var dedim engelledi Hayır bu kadar da olmamalı teşekkür ettim ne gereği var. bazı doktorları o konuda tebrik ediyorum eleştiriye açıklar kötü yorumalaara bile güzel cevaplar yazıyorlar bu daha asil bir hareket. Benim o yorumumu engellediyse başka şeyleri düşünemiyorum. :)
Merhabalar ben de aynı aynı doktora muayene oldum ve tamamen aynı şeyleri bana da söyledı. Benden sonra muayene için giden arkadasıma da birebir aynı yorumu yaptı. Ben bu yorumu yapmasının zor bır burun yapısı ile karşılaştıgından dolayı olduğunu düşünmüyorum artık. Bana buyuk bır burnumun oldugunu ve küçültülemeyeceğini söylerken su an Dr. Volkan Serdar OTRAKÇI sayesinde küçük bir burna sahibim:) Ben de sizin gibi , iyi ki beni de ameliyat etmeyi reddetmiş doktor bey diyorum..:)
Gerçekten burun estetiği ciddi bir konu. Çok arastırma yaptım bir cok doktorla görüştüm. En doğru kararı verdiğimi düşünüyorum. Hem güler yüzlü ,sevecen yaklaşımıyla beni rahatlatıp güven veren hem de istediğim gibi ve yüzüme uygun doğal bir burna kavuşmamı sağlayan doktor bulmuş olmaktan cok mutluyum.