Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarım,ben daha foruma yeni bakabildim bugun.Dun o kadar cok hastalıkla uğrastımki.Miyalji sebebiyle kaslarım sıkıştı nefessiz kaldım.Bu klimaların gözü körolsun :))
daha sonra hazır hastaneye gitmişken,bir kan değeri yaptırayım dedim.Biliyosunuz kese falan yoktu ortada.Kan değerim salı gunu 1200du.Dun sonucu bir aldım(yani perşembe gunu) 5600..Nasıl korktum bilemezsiniz.dıs gebelikte fazla arttığını biliyordum.Hemen baska bir doktora acil muayene olmak için sıra aldım.korkudan ağlayarak girdim odaya.Ultrasona girdim.Ve kese nihayet görundu.en azından dıs gebelik ihtimalide ortadan kalktı.Ama...
bu sefer de bu doktor rahmimde bir şekil bozukluğu olduğunu söyledi.bu düşüğe sebep olabilirmiş.Ayrıca kesenin yanında baska birşeyde var,kanamada olabilir dedi.Kızlar kafayı yemek üzereyim,her gidişimde bir olumsuzluk oluyor.Ama artık takmayacağım.taktıklarımda hep boşa stres yapmıştım.yanlız bu değer neden bu kadar artttı hala bilmiyorum,doktorada sormayı unuttum.fikri olan yada bilen varsa söylerse çok sevinirim.
gelevera canım dur bi,neden düşük yaptığını söyledin.Baska bir problemmi oldu peki.Bak ben daha dun gördum keseyi ve 6mm.çoook kucuk yani.ve diğer doktor onu görememişti.Sanırım kullanılan aletlerde cok önemli.napptın bu arada tekrar doktora falan gittin mi canım,haber ver kendinden..
canım ben bugun tekrar doktora gittim.Bu 3.doktorum.Kese normal görundu,hemde karından.1 adet baska bir kanama vs de yok canım.Dediğin benimde aklıma gelmişti,hatta araştırmıştım.ama çok şükür cıkmadı.Yinede uyarın için çok saol.Sanada geçmiş olsun...
kızlar çok kötü durumdayım. son adetim kasım 28 di.aralık adetim geçince test taptım pozitifti. kan testinde 106 çıktı. ertesi gün aşırı ağrıyla acile gitti. değer 93 çıktı. ertesi gün tekrar gitti. 309 çıktı. sonra aynı gün akşamı 237 ve bi kaç saat sonrasıda 336 çıktı. ve dün tekrar yapıtrdım 516 göründü. yarın ve cuma yine yaptırıcam dış gebelikten şüpeleniyo doktor(( napıcam ben kızlar bunu ameliyatsız haplarla tedavisini olan varmı çok korkuyorum
((
cnm çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun inşallah