Öhö öhö ben geldim

Bu konuya cevap verme zorunluluğu hissettim. Şimdi benim can eşim de orta 2 terk, ben üni okuyorum ve bitti çok şükür, şimdi şöyle bi şey. Eşim imkansızlıklardan okuyamamış, babası varlık içinde olmasına rağmen küçücük minicik yaşlarda kilometrelerce ötelere göndermiş, çalıştırmış ve her hafta sonu da gelip kuruşuna kadar almış, kalacak yeri olmamış, köprü altlarında yatmış, çok hakaret işitmiş, her işi yapmış.. Tabi bu hayat kovalamacasının arasında da dur bi açıköğretime yazılayım dememiş. Hala da hayat kovalamacası devam ediyor. Şu an çok ama çok yüksek bir statüsü var, benim onun kadar kazanabilmem mümkün değil, prof., dr., avukat iş adamı arkadaşları var. Yabancı ve ülkemizde saygınlığı olan dostları var.
Oturup rahatça onlarla fikirlerini paylaşabiliyor. Oturup aynı dilden konuşabiliyorlar, onlarla konuşmasını bilen doğal olarak benimle de çok ama çok iyi anlaşıyor hatta benim bilmediğim şeyleri o bana öğretiyor. İnsanlarla iletişimi müthiş maşallah.
Velhasılı, kendini geliştirmiş, insan kazanmış en önemlisi de bu bence. Ha ben elbet ki istiyorum açık öğretime yazılmasını fakat bi türlü vakit bulup da yazamadık, kendisi de çok istiyor.. Ve hep evlatlarımı çok iyi şartlarda okutacağım inşallah diyor, çok içinde kalmış çünkü...
Velhasılı eğer senin sözlün kendini geliştirmişse çok da iyi anlaşırsınız diye düşünüyorum, maaşla alakalı bir durum olduğunu da düşünmüyorum.
( Kimse yanlış anlamasın burda ego tatmini yapmıyorum fakat okumayıp da bir şeyler başarabilen insanlar var. Yeter ki insan istesin )