Maaş hakkında ?

Dionisa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
8.146
14
158
36
İstanbul
Kızlar evimin yakınında bir pastanede işe başladım bugün.
aslında üni mezunuyum ama kpss çalışmak için işe girmemiştim.
aynı zamanda aöf okuyorum onun ödemesi var önümüzdeki ay son.
saat 11:00 den 16:00 ya kadar çalışma saati.
400 TL veriyor.
Temizliği bana ait olcak ve tek çalışıcam.
sizce bu kadar saate bu fiyat az mı?
Ve bu durumu çekmeye değer mi?
Koca pastanenin temizliği ve satışları bana ait olacak.
Bizimkiler şimdiden kasiyer olmak için mi okudun demeye başladı.
Ama part time da aradım bulamadım.
bugün misal 2 saat çalıştım sadece temizlik yaptım.
Aslında zoruma gitmiyor değil de iş iştir.

Haftanın 7 günü de mi gidiyosunuz?
Aslında fena değil
Yorulmuyorum da diyosanız

bence 5 saat icin 400 gayet iyi nerdeyse asgari ucret yani :44:

Kimsenin lafına bakma arkadasım önümüzdeki ay o ödemeyi yaptıgında yasayacagn mutlulugu düşün.. Hem orda tanısacagın herhangi bir insan senin güzel bir yerde işe baslamana vesile olabilir insanları tanıyacaksın tecrübe edineceksin.. Evde oturdugunda ne kazanacaksın bir düşün.. çalışma saatleri gayet uygun bozma moralini hayırlı olsun

cnm aslında gayet ii para 5 saat için uygun
hem aöf için sıkışmamış olursun şimdilik geçici
bir iş ailenin o kadar çok sorun yapacağını sanmıyorum

Haftanın 7 günü de mi gidiyosunuz?
Aslında fena değil
Yorulmuyorum da diyosanız

yok hafta sonları gitmicem kursum var çünkü.
Onu ayarlarız falan dedi sonra önemli değil zaten o günler idare ederim dedi.
temizlik sürekli yaptığım bişiy hiç yorulmadım
henüz satışlara başlanmadı o konuda deneyimsizim açıkcası
ama böyle müşteri kaynayan bir yer değilmiş.

Bence devam edin,insanın kendi parasını kazanması güzel bişey olsa gerek
Zorlanırsanız çıkarsınız,kendinizi denemiş olursunuz

e daha ne istiyon canim 5 gun gunde 5 saat gayet iyi yani evde oturmaktansa kendi harcligini cikarmis olursun...

evde otursan hiç kimse kınamaz ama bu tip bi işte çalışsan herkes kınar öyle değil mi?canım ödemelerin varmış tabiki çalışmalısın.bence babadan para istemek daha ağır.çalışma saatlerin süper özellikle de işe geç gitmen.erkenden de dönüyorsun oh.hem özel hayatın hem kursun çok rahat ilerler.yeni insanlar tanırsın.tek can sıkıcı durum "aa sen burada mı çalışıyorsun" diyenler olacaktır.bahşiş de var mı?

e daha ne istiyon canim 5 gun gunde 5 saat gayet iyi yani evde oturmaktansa kendi harcligini cikarmis olursun...

Benim babam pek beğenmiyor okudun ettin diyor.
sonuçta temelli kalmıcam
önümüzdeki ay ödeme geldğinde sıkışsınlar istemiyorum
babam ameliyat oluyor sürekli daha 2 hafta önce bir iğnesi 714 lira kredi kartından ödedi
abim evlencek vs hep para dönüyor
yani nefes alıyorsak para.
ben örgün eğitimde bu kadar harç yatırmadım üniye
aöf de fazla valla.
napalım en azından bu ay denicem.

Valla tatlım daha önce hiç böyle işte çalışmadım.
Zaten daha başlamadı iş yeri
bugün genel temizliğini yaptık
yarın işte malzemeler gelicek
nasıl oluyor pek bilmiyorum öğretecek bana.
evde oturmam daha çok batıyor aslında
ama sanıyorlarki üni bitirdim türkiyenin sayılı firmalarından iş teklifi gelicek.

canim dedigin gibi temelli kalmicaksin ki en azindan 1 ay dene dedigin gibi olmassa gene cikarsin bak masraflarinizda cokmus hic yoktan iyidir...
bu arada BABANA ALLAH SIFA VERSIN INSALLAH(AMIN)
AGBINIDE ALLAH MUTLU MESUT ETSIN(AMIN)

cnm ben okulla bir gitsin diye bi markette 18:00 22:00 arası calısıyodum 500 maaş 140 yol ayrıca 30 bono denılen marketten alışveriş yani

canim dedigin gibi temelli kalmicaksin ki en azindan 1 ay dene dedigin gibi olmassa gene cikarsin bak masraflarinizda cokmus hic yoktan iyidir...
bu arada BABANA ALLAH SIFA VERSIN INSALLAH(AMIN)
AGBINIDE ALLAH MUTLU MESUT ETSIN(AMIN)

Çok sağol canım inşaalh.
Annemde dene diyor bakalım işi öğrenip yapabilirsem devam ederim.

valla iş iştir bana göre, ben de okuyorum ama yeri gelse markette kasiyerlik yapmaya da razıyım.Geçen sene promotörlük yaptım, ihtiyacım yoktu paraya ama çok da iyi oldu.Bence işin güzel arkadaşım alttarafı 5 gün 5 saat, haftasonu dolu olmasan promotörlük yap dicektim marketlerde, günlük 50 tl alıyosun ve haftasonu 2 gün iş oluyo yanlızca, yine 400 tl eder ayda,hafta için de sana kalır.Bunu da bi düşün, haftasonun boşalırsa iyi bir seçenek bence.Üstelik sadece 2 günlük periyodlarla çalışıyorsun, yani 1 hafta çalıştın diyelim, diğer hafta istemezsen gitme ya da ara ver sonra tekrar başla.Kolay gelsin,bol kazançlar.

süper walla ben 10 saatten fazla çalışıyorum ve haftanın 6 günü 1400 TL alıyorum hemde eşek gibi çalışıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…