Maaş hakkında ?

Ben 600 lira maaşla calıstım öyle bi yerde üstelik sabah 7 aksam 7 günde 12 saat sigorta yok extra hıc bı ödeme yok adam haftalık izin bıle vermıyodu her hafta sorucaksın izin kullanabılırmıyım müsaade edermısınız keyfı olur derse ne ala olmaz derse kölesın ya calıs işin ne....! 1.5 ay zor dayandım 15 günlük maasımında üstüne yattı adiler alamadım..
O yüzden senın durumun öpüp başa koyulacak cinsten böyle acımasız işverenler var 5 saat için 400 lira cok ıyı para bununla kıyaslarsan..

Son düzenleme:
bence gatet ıyı hem evıme yakın dıyorsun yol paran yok saatlerı uygun yemek paran olmaz 400 tl azımsanacak bır para degıl.daha dün aksam babamla konusuyoruz calıstıgı yerde bır caycı varmıs 450 tl alıyormus aylık ve bu adam yenı evlenmıs bak onlar aıle gecındırıyor.bence çalısabıldıgın kadar çalıs hem okul paranı ver aılene yuk olma hemde ıhtıyaclarını alevde oturmaktan ıyıdır.

haftada 25 saat çalışma için 400 tl iyi para.hiç düşünme kimseyi dinleme çalış canım harçlığını çıkarmış olursun:34:

Son düzenleme:
haftada 25 saat çalışma için 400 tl iyi para.hiç düşünme kimseyi dinleme çalış canım harçlığını çıkarmış olursun:34:

Yok kızlar yarın son gelmicem dedim..
adamın geleni gideni bitmiyor çayı bilmem nesi dön dur ertaflarında
temizlik falan da aynen koca pastane dün zorlanmamıstım ama her işe koş bide temizlik zor yani
adam bide akşam 4 değil 6 7gibi falan dedi
bende yok ben çıkarım saatimde dedim
hafta sonları da varmış bu arada
yani günde 7-8 saat olmuş olacak ve hiç tatil yok
hiç kadın yok bide ben tekim tip tip muhabbetleri var.:50:

Son düzenleme:
Burda bir pastanede sabah 6 akşam 5:30 haftada birgün izin , ve haftada birgün gece çalışma
ücreti : 400 tl'idi ..
Değermi dıye sormussunuz ,dalgamı gecıyorsunuz bence işinize dortelle sarılın .. ve çalışma saatlerinizin bukadar iyi olmasına yatıp kalkıp dua edin..

Yok kızlar yarın son gelmicem dedim..
adamın geleni gideni bitmiyor çayı bilmem nesi dön dur ertaflarında
temizlik falan da aynen koca pastane dün zorlanmamıstım ama her işe koş bide temizlik zor yani
adam bide akşam 4 değil 6 7gibi falan dedi
bende yok ben çıkarım saatimde dedim
hafta sonları da varmış bu arada
yani günde 7-8 saat olmuş olacak ve hiç tatil yok
hiç kadın yok bide ben tekim tip tip muhabbetleri var.:50:

şu anda okudum son yazdığınızı adam sözünün eri değilmiş 4 ten 6-7 ye çıkarmış.haklı olabilirsn bu konumda

bende bu asgari ücretin yarısına altı saat çalışmıştım
ama geçiş süreci birinden bir tek kuruş istemektense gider o işleri yaparım
benim çalıştıım yerde böyle bir yerdi ama çok kalabalıktı

şimdi devlette teyim o işin yarısı kadar yorulmuyorum
ama şimdi iki milyarı aşıyor maaşım

seninde öyle olur umarım

geçer bu günler anısı kalır
ve dirençli omurgalı karekterin bir de

bende bu asgari ücretin yarısına altı saat çalışmıştım
ama geçiş süreci birinden bir tek kuruş istemektense gider o işleri yaparım
benim çalıştıım yerde böyle bir yerdi ama çok kalabalıktı

şimdi devlette teyim o işin yarısı kadar yorulmuyorum
ama şimdi iki milyarı aşıyor maaşım

seninde öyle olur umarım

geçer bu günler anısı kalır
ve dirençli omurgalı karekterin bir de

Âmin Âmin İnşALLAH kpss tek derdim zaten Rabbim bana da nasip eder İNŞALLAH...

Kızlar evimin yakınında bir pastanede işe başladım bugün.
aslında üni mezunuyum ama kpss çalışmak için işe girmemiştim.
aynı zamanda aöf okuyorum onun ödemesi var önümüzdeki ay son.
saat 11:00 den 16:00 ya kadar çalışma saati.
400 TL veriyor.
Temizliği bana ait olcak ve tek çalışıcam.
sizce bu kadar saate bu fiyat az mı?
Ve bu durumu çekmeye değer mi?
Koca pastanenin temizliği ve satışları bana ait olacak.
Bizimkiler şimdiden kasiyer olmak için mi okudun demeye başladı.
Ama part time da aradım bulamadım.
bugün misal 2 saat çalıştım sadece temizlik yaptım.
Aslında zoruma gitmiyor değil de iş iştir.
:43:

cnm senın iş gene ıyı valla benım bulundugum yerde buyuk bankalard calısan arkadaslarım varda onlarda sabah 8 oglen 1:30 a kadar calsııyorlar cay ve temızlık ama onların yaptıgı temızlıkde cok zor ve yorucu onlarda aylık 350 tl alıyorlar senınkısı gene ıyıymıs bende azmet devam et calısma hayatı ınsana guven verırı tecrube verırı herseyde para degıl calıs bence hıcde hevesınıde kacırma derım sımdıden hayırlı olsun gene ıs bulabılmıssın ya valla şükret halıne

Avona üye olmak isteyen kişilerle gerçekden para kazanmak istiyorlarsa kendi ayakları üstünde durmak istyolarsa bizzat ilgilenebilirm:) kendim öğrenciyim ve üniverstede cok iyi ek para kazanma şansım oldu para kazanmak isteyen kişiler bana ulaşablr:) 3 parfüm satıyorum en az 15 en fazla 30 tl kar veriyor.. hediyelerde cabası!

Ben zaten satış mezunuyum bir süre h. ilişkilerde yaptım ama şuan evden dısarı cıkamıyorum ve burda satacak pek kimse yok.

cnm senın iş gene ıyı valla benım bulundugum yerde buyuk bankalard calısan arkadaslarım varda onlarda sabah 8 oglen 1:30 a kadar calsııyorlar cay ve temızlık ama onların yaptıgı temızlıkde cok zor ve yorucu onlarda aylık 350 tl alıyorlar senınkısı gene ıyıymıs bende azmet devam et calısma hayatı ınsana guven verırı tecrube verırı herseyde para degıl calıs bence hıcde hevesınıde kacırma derım sımdıden hayırlı olsun gene ıs bulabılmıssın ya valla şükret halıne

canım adam bana h. içi 4 saat dedi.
sonra girdim işte işe 11 den akşam 3 4 gibi falan çıkmam lazımdı adam 6 da geliyodu
sonra hafta sonuda gelceksin dedi
bide sabahtan kursum olduğu için daha çok çalışıp kapatacakmısım farkı
400 ü de beni beğenirse verecekmiş yani 300 müş
işe girerken gayet beyefendiydi ama sonradan gördüm yüzünü
ben işten gocunmadım
üniversite mezunu halimle elin hırdavatçısına işçi oldum o döneklil yapıyor
bide diyor ben çakılıp kalamam buraya sıkılırım enayi vardı.
yok dedim gelmem sonra aradı yalvardı kusura bakma dedim

bence çok güzel, insanin kendi parasi gibiso yok, üstelikte hem sabah erken kalkmana gerek yok, hemde ak$am i$ten çiktiktan sonra her istedigin yere gidebilirsin. bende bir büyük markette çali$iyorum ve bir ögrenci için çok iyi bir maa$ aliyorum haftanin sadece bir günü çali$iyorum ama i$im hiçte kolay degil

Kızlar evimin yakınında bir pastanede işe başladım bugün.
aslında üni mezunuyum ama kpss çalışmak için işe girmemiştim.
aynı zamanda aöf okuyorum onun ödemesi var önümüzdeki ay son.
saat 11:00 den 16:00 ya kadar çalışma saati.
400 TL veriyor.
Temizliği bana ait olcak ve tek çalışıcam.
sizce bu kadar saate bu fiyat az mı?
Ve bu durumu çekmeye değer mi?
Koca pastanenin temizliği ve satışları bana ait olacak.
Bizimkiler şimdiden kasiyer olmak için mi okudun demeye başladı.
Ama part time da aradım bulamadım.
bugün misal 2 saat çalıştım sadece temizlik yaptım.
Aslında zoruma gitmiyor değil de iş iştir.
:43:

paraya aşırı sıkışmadıysan hemen çık o işten bence. şahsen beni hiçbir güç ayda 400e 1 ay çalıştıramaz. lise mez. bile olsan daha iyisini bulursun.

Back
X